pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve poyrαz¯¯[МÍŦ] tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar petimde toplama 3 var. 12 lwl. petimin yanına başka bir pet geldiğinde palayı toplayamıyor. yani diğer pet daha hızlı alıyor. O petin benm petimden ne üstünlüğü var ki o alıyor? lwl le alakalı değil sanırım. çünkü daha az lwl li bir pet geldiğinde de alamıyor. gemim venom tasarımlı goli. vega alsam daha mı hızlı toplar?

2. Merhaba ,

Yanılmıyorsam P.E.T gemi hızınızdan %20-30 kadar daha hızlı oluyor. Gemi hızınızın pet'in hızına etkisi oluyor. Fakat daha başka neler etki ediyor tam bilemiyorum. Çok fazla pet ile ilgilenmedim.

İyi forumlar.

3. peki yakıtı fazla olsa oda etki eder mi? yada menzil protokolünü alsam etki eder mi?

4. Merhaba ,

Yakıtı ile ilgili olacağını sanmam. Menzil derken radar protokolüni diyorsanız alan olarak uzağa gitmesine yarar.

İyi forumlar.

5. kardeşim kusura bakma o soruna benim kuzenimin çarınada çare bulamadık onunda peti berbat topluyordu onun peti yakın olmasına rağmen uzaktaki pet ondan rahatlıkça alabiliyordu. levele, petinin ismini değiştirmene gemine radarına falan etki etmez senin petinle ilgili sorun bu düzelticeğini sanmıyorum

6. BonusRasta

BonusRasta User

Ben spearhead ile palaya gidiyorum ama bazı vengeance olanlar bile daha hızlı topluyor. İnternetle alakalı da olabilir. Flaxlı leo vardı bazen o bile geçiyordu :)

7. Sorunumu nasıl çözeceğimi hala bilmesemde yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim

8. Eğer senin gemin goliyse, öteki petin sahibi vegaysa o pet senin petinden daha hızlı alır net. İnternet hızına bağlı olarak sen kendi petinin önce gittiğini görebilirsin ama o pet önce gitmiştir önce alır, böyle garip sebep ve orantılarla hangi petin alacağını yapmışlar bence çok garip bir sistem :)

9. Petler geminin önünden gidiyor diye şikayetler çok gelmişti ve PET hızları gemi hızlarıyla eşitlenmişti Kıyamet SMod um :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben deneme yanılmalar yaparak sorunu buldum.İnternet ile sunucu arasındaki hızla kaynaklı bir durum.İnternet hızı ve performansı sorunun sebebi.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.