Pet..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cücücüm tarafından 1 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Peti kimin yok ettiği belli olsun mu?

1. evet belli olsun

oy sayısı 8
    80,0%
  2. hayır belli olmasın

oy sayısı 2
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cücücüm

cücücüm User

Petin kimin tarafından yok edildiği seyir defterinde belirtilmeli fikrindeyim.
    Düşünsenize birisi çöplerinizi çalsa o bile size bildiriliyor ama geminizin bir parçası olan peti kimin yok ettiği bir muamma.

2. Yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir konu vardı.
    Peti patlatan oyuncunun ismi gözükmeli mi gibi bir şeydi...

Konuya gelecek olursak bence de olmalı.
    Palladium haritasında petimizi kimin patlattığını görmemiz daha iyi olacak.
    Karışıklığı da önleyecek tabii.

3. gereksiz petim genlde kesilmez petimle beraber toplayınca

4. 10 dakkada 3 kere patladı gövde geliştirdim adam gene kesiyor bizim paladdiumda herkes işsiz :D

5. petinle gezersen sorun cıkmaz sperhad al petle gez

6. Kesinlikle peti kesenin isminin görünmesi tarafındayım :) coğu zaman kesen inkar ediyor elinde bi kanıtın olmuyor olsa güzel olur +1

7. cücücüm

cücücüm User

Petimle birlikte gezeceksem peti neden kullanıp yakıta uridium vereyim. Petim benden uzakta ayrı topluyor ben ayrı topluyorum

8. bence gereksiz peti kesebiliyorsa senide kesebilir demktedir hem böyle oyun daha iyi hırs yapıyorsun onu arıyon daha iyi oluyor

9. Sen petle topluyorsun ama petle toplamayan ne yapacak.
    Sadece kendini düşünme bari.

10. ben gemiye kamufle alıp bırakıyorum sisli bölgenin dibine bi film izliyemiyorum ya :D habire petin cılınk cılınk boom sesi geliyor

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bence de olabilir sırf petimi keseni bulmak için başkalarınıj petine dalan herkesi kestiğim oluyor :)

12. Merhaba ,

Buradaki konudan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.