pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTİMUSPRİME123 tarafından 22 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni pet aldım ve modül olarak düşman bulucu aldım fakat düşman bul dediğim zaman sibelona tıklıyorum ok işareti hep yukarıyı gösteriyor bulmuyor bir diğer sorum diroitlerle ilgili hangi yaratıklar kaç puan bilgi verirmisiniz teşekkürler

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Düşman bulucu protokolü hangi seviyede aldınız ayrıca kaç tane radar protokolü var petinizde?

Keyifli Forumlar

3. radar protokolü hiö yok şu an 11 seviyedeyim

4. Modun sorduğu seviye aldığınız radar protokolünün seviyesi sanırsam.

5. seviye 1 ve nasıl yükseltiriz

6. Protokollerin seviyeleri yükseltilmiyor diye biliyorum fakat daha yüksek seviyeli bir protokol alabilirsiniz.

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Düşman bulucu protokolünün seviyesi kaçtır?

İlave olarak P.E.T.'in seviyesine bağlı olarak 1. 2. ve 3. seviye modüller açılıyor.

Resimdeki gibi modüle yada protokole tıklayınca sağda 1-2-3 diye seviye seçenekleri çıkıyor. Eğer pet seviyesi yetiyorsa 2. yada 3. seviye kısmına tıklayıp alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2014
  8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım büyük ihtimalle aldığın modül 1. seviye ve senin işine yaramaz.Düşman bulucuyu rahat bir şekilde kullanmak için petini 8 lvl yapıp 3. seviye düşman bulucu ve yanında en az 4-5 adet 3. seviye radar lazım.Örneğin bende 2. seviye düşman bulucu ve 4 tane 2. seviye radar var.Aradığım düşmanı bulmak için modül açık halde haritayı turlamak zorunda kalıyorum.Bende de sürekli yukarıyı gösteriyor fakat aradığım düşmanın yakınından geçersem modül o zaman haritada düşmanın yerini gösteriyor.Umarım düzgün açıklayabilmişimdir....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.