Pete level kasmak mantıklımı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar petim var 8 seviye kami 3 daha almadım kami 2 var pet lazerle 600 vuruyo buda benim kasılmama etki ediyor sizce peti kasayımmı 15 e kadar yoksa 8 de bırakayımmı ? eğer yaratıka petle sık patalamadan peti kapat derseniz yakıt çok gider :) cevaplayanlara teşekkür ederim

2. yakıt çokmu gidyor oyle ?

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Altdaki tabloda pet ile ilgili bilgileri görebilirsiniz. pet.png

Keyifli Forumlar.

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence 8 de bırak sonra vip yoksa kami atamassın hiç

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence hem yakıt hemde tamir masrafı için geliştirmek hiç mantıklı değil ama istesenizde istemesenizde ufaktan ufaktan zaten gelişiyor bir gün bakıyorsunuzki 10 level olmuş insanlık hali bazen açık unutulabiliyor yani hiç mantıklı değil geliştirmek.:rolleyes:

GLADYATÖR bunu beğendi.
  6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen modum katılıyorum sonra gelde bir kami için 350 uri ver bakayım

7. gelıstırıncede 3-4 ka vursun cok ama cok ısınıze yarar 15 lvl benım petım bıraz u harcıyo ama degıyo tek basına sıbelon lordkıum bıle kesıyo

8. sadece kamikaze kullanacaksan ve ya hammadde toplatacaksan 8 de kalsın fakat savaşlarda 10 slotu açık bir pet nerdeyse bir gemi kadar vurmakta bunu gözardı etmeyelim

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen ama vipsiz kami atarsan zarar giriyon ama dediğin 10 slot az birşey değil heleki lf4 yerleştirsen x1 ile 2000 vruş demek az birşey değil yani ama genede vip olmuyacaksa 8 de kalsın

10. Eğer şu aralar bir PvP oyuncusu olmayacaksan kesinlikle kasma daha sonra PvP oyuncusu olunca lf4leri koyacak yer bulamayınca zaten kasarsın...

Son düzenlenen: 30 Haziran 2014
  11. Prophecy

Prophecy User

8'e kadar evet sonrası zarar önerim 8 yap kasmamaya çalış

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.