Pete Nasıl Can Basacam..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !BeTeR! tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !BeTeR!

!BeTeR! User

ya arkadaşlar ben pet almıştım da pet konusunda biraz acemiyim şimdi geçen gğn birini görmüştüm kendi petine sıkıyodu da bende bi deniyim dedim canı ful ldü dp ve kalkanı sonr asıktım işte patladı tamir ettirdim bi baktım dp si çok az klakanı ful yani kami atarken yaptığımız durumdaki gibi peki ben buna nasıl can basacam bu pete can basmak istiyorum nasıl olacak :D

2. P.E.T. - 10 Hasar Aldığında ;
    P.E.T. ' in Darbe Puanlarını onarabilmek için , Tamir Modülü Gereklidir.

Tamir Modülü , Ana Sayfa > Dükkan yolu izlenerek , PET / MODULLER sekmesinden satın alınabilir.

Tamir Modülünün seviyesi arttıkça , fiyatı ve saniye de tamir ettiği Darbe Puanı miktarı artmaktadır. ( Bakınız Resimler )
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. !BeTeR!

!BeTeR! User

tm sağolun gerekli bilgiyi aldım SERFRİCE teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir sizde aynı cevabı vereceksiniz zaten direk kilitleyin :D

sağolasın kardeşim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Eylül 2015
  4. Rica ederim.

!BeTeR! bunu beğendi.
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.