Pete ne alayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IIGHoSTGoLiII tarafından 14 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar 25 k uri var 7 level pet 8 olana kadar 37.5 k uri yaparım sizce pala için hammadde toplayıcımı alayım yoksa avantaj kutusu için oto toplayıcımı hangisiyle daha iyi uri kasabilirim birde afk kalsam pet kendi toplarmı ? cevaplar için teşekkürler şimdiden

2. 8 level yap 50 k uri kas toplamda ve kami 3 al

3. kami 3 ile ne kasıcam uri kasmak istiyorum

4. kami 3 ile öyle bi uri kasarsın ki... x-3 yada x-4 e gidersin, bir süre dolanır peşine tüm yaratıkları takarsın ve hoop 300-500 uri... bi günde bolca uri kasarsın böyle ;)

5. alabilirim fakat bunun dışında radarsız olarak pala toplayıcımı yoksa avantaj kutusu toplayıcımı almalıyım ? onun üstüne radar da alcam kamiyi vip alınca alcam 15 tatilden önce pek giremicem o yüzden dedim

6. hmm... radar protokolü olmadan 3. seviye de alsan çöp. ben kamiden yanayım vallaha. önce den al vip alınca kullan :)

7. ozaman toplayıcı pala için 17.5 k radar 3 ne kadar bilmiyorum ama 1 tane de ondan alırım 3000 mesafe %12 de ekliyince 3600 oluyor ?

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

konu doğru bölüme taşınmıştır

iyi forumlar

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

post kasıcı mesajlar veya konu güncelleme mesajları atmayınız yasaktır bu size hiçbirşey kazandırmaz çünkü mesajınız silinir bekleyin elbet birisi yardımcı olacaktır

iyi forumlar

10. bilmiyorum özür dilerim

11. Merhaba ,

Bana kalırsa ilk önce Kamikaze 3 daha sonra Hammadde Toplama 3 ( Palladium v.b. ) ve sonra Otomatik Toplayıcı 3 ( Bonus kutusu + gemi-npc çöpleri ) sırası ile olabilir. Ayrıca ilerleyen zamanlarda Kombo Gemi Tamir modülü 3. seviye alınabilir.

İyi forumlar.

12. Peki oto toplama alsam avantaj kutularından 1 saatte kaç uri kazanırım ?

konu kilit lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2014
  13. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.