Öneri pete ne almalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [New]RACON tarafından 13 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [New]RACON

[New]RACON User

gemim goliath 20 lf3 10 bo2 15 g7900
    cubi gruplarına katılıyorum
    tr1 oynadığım için lf3 30-40m iris 70-110m arası değişiyor
    kredi kolay kasmam için pete ne önerirsiniz
    ticaret modülü 3 alsam cubide çöp toplasam iş görürmü veya başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
    100k uridium var şuanda

2. Merhabalar;

Ticaret modülünü elbette alabilirsiniz topladığınız hammaddeleri sürekli satıp kendinize ekstra kredi kazancı sağlamış olursunuz ve lf3 lerinizi bu şekilde daha hızlı tamamlaya bilirsiniz.

İyi forumlar.

3. [New]RACON

[New]RACON User

%25 indirim paketi olduğu için 28k uridiuma denk gelecek geri kalan 72k uridiumu nasıl değerlendirmeliyim sizce. otomatik toplayıcı 3 alsam tek başına bir işe yaramıyor diye biliyorum 5 tane lvl 3 radarı olanlar şikayet ederken :)

4. [New]RACON

[New]RACON User

başka fikri olan yokmu nasıl ilerlemem gerektiği hakkında ? :)

5. TÖRE

TÖRE User

petine 2-3 tane 3levellik radar gerisinide kurtarma protokolü al bence katlayıcıyla iyi kasarsın.

6. [New]RACON

[New]RACON User

56k radara gider ozaman 28k da oto toplayıcı 84 olur radarları cubi keserek uridium ksaıp almayı düşünüyorum yoğunlaşmam gereken şey lf3 ve iris diye düşünüyorum bu yüzde oto toplayıcı ve ticaret modülü önceliğim sanırsam :)

TÖRE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.