Pet'e ne oldu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eyyüp47 tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eyyüp47

Eyyüp47 User

merhabalar pet artık eskisi gibi değil değişiklik yapıldı forumu talan ettım bilgilendirme yok kamikaze yaratıklara vurmuyor pet toplayıcıda açık yanımdakı kutuyu almıyor düşman bulucu dibindeki kutuyu bulmuyor açıklama bekliyoruz.

TheMaster bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kamikaze ile ilgili bir sıkıntı mevcut.

Ancak diğer dedikleriniz ile ilgili bir sorun bulunmamaktadır.

İyi forumlar

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

S Modumuzun yazdıklarına ilave olarak,Düşman bulucu ekipman kutu bulmak amaçlı değildir.

Düşman bulucu özellik sadece Npc leri bulmak içindir.

Düşman bulucu mdülün özellikleri;
    Modül sana en yakında bulunan ve istenilen NPC türüne yönlendirir (NPC bulma bulunduğun yıldız haritasına bağlıdır). Bu modül aktif olduğu sürece, P.E.T. diğer oyuncular ve NPCs’ler tarafından saldırıya uğrayabilir. Eğer belli bir tür NPC seçmediysen, modül otomatikman listede bulunan ilk NPC’yi seçer. Modülün seviyesini arttırdığın zaman, P.E.T.’in düşman bulma menzili artmış olur.

Eğer hammadde bulucu özelliğinden söz ediyorsanız;

Hammadde bulucu mdülün özellikleri;

Hammadde bulucu sana en yakın olan ve istenilen hammaddeye yolu gösterir (hammadde bulma, bulunduğun haritaya bağlıdır). Modül aktif olduğu zaman, diğer oyuncular ve NPC’ler P.E.T.’e saldırabilir. Eğer bir hammadde seçmediysen, otomatik olarak listede bulunan ilk hammadde türü seçilir. Modülün seviyesini arttırırsan, P.E.T.’in hammadde bulma menzili artmış olur.

Keyifli Forumlar.

4. Eyyüp47

Eyyüp47 User

cevaplarınız için teşekkürler fakat ben kamikaze ve otomatik toplayıcı mödülü için soru sormuştum yanı kamıkaze düzgün patlamıyor toplayıcı modul kutuların yanında kutuları almıyor.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kamikazede bir sorun olduğu biliniyor.

Ancak bende denedim pet kutu toplamakta.

Lütfen doğru protokolleri taktığınızdan emin olun.

Kutu toplamak için hangi protokolü takıyorsunuz ?

İyi forumlar

6. Eyyüp47

Eyyüp47 User

Merhabalar kutu toplamak için otomatik toplayıcı takıyorum fakat eskisi gibi kutuları almıyor geliyr kutunun yanında düşünüyor alsammı almasammı bundan bahsediyorumm.

7. Modülünüzün seviyesine bağlıdır. 2 lvl ise bu normal bir şey bazen 2 kutu arasında da gidip gelebiliyor, 3 lvl ise daha iyi toplamakta mükemmel olmasada idare eder. Kısaca benim düşüncem lvline göre akıllı bu petler.

8. sayın adminim petin kamikazesin de sorun var onu düzelmeyi düşünüyorlarmı yoksa aman dursunlarmı öyle deniiyor petin kamisi vurmuyor vursada çoz az ölen yaratıklar şimdi ölmüyor bide sorun çok yani lütfen ilgileniniz sorumlulara bilgi veriniz kolay gelsin

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konuda teknik ekibe bildirim yaptık ayrıntılı bir bilgi bekliyoruz geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.