PET'e Palladium toplatmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ateistkeci tarafından 20 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Selamlar,

Kendimi kamuflaja bırakıp PET'e palladium toplatmak istiyorum en az kaç tane radar gerekir en karlı şekilde toplamak için

2. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

tahminimce 5 veya 6 tane takarsan yeter seviye 3

3. ateistkeci

ateistkeci User

Bende elimle topluyorum da bazen telefona falan bakasım gelmiyor değil o yüzden yardım almak istedim :)

4. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

deneyerekde bakabilirsin ama :D

5. ateistkeci

ateistkeci User

Durum farklı değil ya hala oto toplayanlar dolu aralarında dolanıyom arada bi kesime gelenler canımı sıkıyor sadece

6. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

adamlar oto bide laf ediyorlar benle sen aynımısın diye

7. ateistkeci

ateistkeci User

Bir ara oto kestiğim için adam beni tehdit etmişti ya niye kesiyormuşum falan diye

8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sizlere önerim 12 adetin 12sinide takın veya 6 adet radar protokolü 6 adet kurtarılan mal protokolü

Sevgili ANCESTRAL, Mesajınız tarafımca silinmiştir. Tekrar edilmesi durumunda cezai işlem uygulanabilir. Forum kurallarına Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Aralık 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  9. Armitage

Armitage User

Sevgili modum 6 tane kurtarilan mal protokolu takinca ne oluyor ?

10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Bu sekılde 2 de bir Protokol ekleyip cıkarmadan extra enerji kutularınıda toplayabilirsiniz. Kurtarılan Mal Protokolü ile %18 daha fazla ödül alırsınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2019
    GRANDMENTOR_OF_SPACE bunu beğendi.