Destek Pete tamir modülü aldım PİŞMANIM... İade yokmu ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Pete damage tamir modülü 3 aldım aegisim var üstüne ex. tamir eder diye düşündüydüm düşünmezz olaydım. Savaş esnasında tamir etmiyor sırf bunu denemek için 5-3de 2 kez yaratıklara öldüm oraya not düşülmeliydi 52bin urim gitti ben o uriyle promerium skylab transferi yapıp 300M kaldırırdım.. Ben o uriyle alpha beta açıp 3D tasarımlar alırdım.. Neler yapardım neler :( Uri kasmak cidden zor zaten bu kadar uriyide zetada kastıydım kamiyle. Supporta yazsam geri alırlarmı ? alalı 1 hafta olmuyor

2. Oyun hatası olmayan durumlarda geri iade yapılmıyor.

3. Selam;

Siz kendi isteğiniz ve iradenizle aldığınız için geri verilmez malesef yapabileceğimiz birşey yok.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  4. andermo83

andermo83 User

Alfa Beta 52k Uridium Gece Gece Güldürdün Allah Da Seni Güldürsün Kardeşim+ 3d Düzenler Almak ? :D Tanesi 150k indirim ile 77k Olan Düzenler :D Kaç Tane Almayı Planlıyordun Acaba ? Merak Konusudur Bu :D Skylab Tamam Abartı Değilde Diğer Söylediklerin Mantık Dışı Ve İmkansızdır Kardeşim ;)

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

O kadar da üzülme ya savaş esnasında tamir etmese bile çok yararlı bir modül bence. Düşmana vur kaç yapıp kombo tamir modülüyle can basarak savaşlarda çok yararlı olabiliyor.

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kaçabilsem zaten kullanıcamda kaçamıyom ki :D

Sende haklısın valla alınmaz onlar ama en azından azmederdim o vakit 52bin urim olurdu 100k kasıp bi %25 ek vuruş olanı alsam banamısın demezdim..

İradesizce nasıl alabilirim ki ? Şimdi benim yerime kuzenim almış olsa iade oluyormuydu :eek: Ozaman kuzenime verim hesabı ben aldım diye geri verebilme imkanı varmı?? Yada hesabı çaldırıp çalan arkadaşlada anlaşabiliriz hani nasıl oluyor modum biraz anlatırsanız.

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Herkes kendi hesabından sorumludur. Gis Kuralları gereğince kullanıcı hatalarına müdahale söz konusu değildir.

İyi Forumlar

8. eğerki saglamsan ve vega varsa pvp lerde vur kac can bas geri dön taktikleri vb. şeyler yaparak rahatca kesebilirsin

9. Kıta40

Kıta40 User

Gayet guzel tam kacacakken yavaslatici mayina oturttur rakibi tamir yap tekrar saldir

10. andermo83

andermo83 User

Vega Al Ema Kamu At(mayın Koy Mayını Patlat Adam Dibinde İken Ema At Kaç ;) Doldur Gel ;) Dana Fazla Taktik Yoktur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.