Peti Kutuya Bırakma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve berkankya tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. berkankya

berkankya User

arkadaşlar petin başında olmayıp tek başına petin kutu topladıgını görüyorum bunu nasıl yapıyolar

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. ELFİDA___

ELFİDA___ User

bak sen bile görüyosun amaa dark görmüyo onlarıı:)

3. Pet için otomatik toplayıcı alıyorsun ve tabii radar protokolü ile.
    Radar protokolün ne kadar çoksa Petin senden o kadar çok uzaklaşır ve haritayı dolaşır.
    Otomatik toplayıcı ise onu etkinleştirdiğinde Peti açık bırakıyorsun Pet direk senin yerine topluyor.
    İllegal yol değil yani Oyun kuralları çerçevesinde birşey.

4. berkankya

berkankya User

tamamda üstad ortada başka gemi yok uçuşan petler vaar :D

nerde o eski günler

5. Merhaba ,

Normal olarak 2 şekilde oluyor. Ya hem gemi ile kendisi ve pet ile topluyorladır yada belli aralıklarla gemiyi hareket ettirerek sadece pet'e toplatıyorlardır.

Bazı illegal yöntemler ile toplatanlar var fakat yasaktır tespit edilen hesaplar süresiz olarak kapatılıyor.

İyi forumlar.

6. berkankya

berkankya User

sağol admin illegale karşıyız biz

7. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. berkankya

berkankya User

buyrun kilitleyin adminim :)

9. aries123

aries123 User

Ya boyle yazılar gorunce harbiden sinirleniyorum supporta en az 100 kisi bulundugu videolar cekip attım hala topluyor nereye kapanıyor soyleyebilirmisiniz?

10. Merhaba ,

Video yolladınız bir şey olmadı ise biz ne yapabiliriz ? Hesapların sahibini mi bulalım yoksa bir uçağa atlayıp Almanya merkeze gidip oradaki kişilerle kavga mı edelim ?

Biz burada GİŞ kurallarına göre olanı söylüyoruz. Belki okumamış olabilirsiniz fakat bu durum ilerde bir sorunla karşılaştığınızda sizi haklı çıkartmaz. Oyuna başlarken ister okuyun ister okumayın GİŞ kurallarını kabul etmiş oluyorsunuz.

Ayrıca iletilmesi gerekenleri iletiyoruz oyuna müdahale edemiyoruz.

İyi forumlar.

11. aries123

aries123 User

En az 20 tane video yolladım neden hicbirine donulmuyor acaba yogunluk demeyin ilk videoyu yaklasık 3 ay once yolladım
    Kusura bakmayın yukarıda biraz sert cıktım ama boyle seyler gordukce beynıme kan yerine adrenalin gidiyor.

12. Merhaba ,

İlk olarak her ne kadar haklı olsanız da daha uygun bir şekilde yazmanız iyi olurdu. Ayrıca video'lar bazen kesin kanıt olmayabilir çünkü geçmişte video ile kapatılan hesaplar olduğunu biliyorum.

Son olarak bildiğim kadarı ile video'lar inceleniyor ve eğer kesin emin olunamıyorsa hesap takibe alınıyor.

İyi forumlar.

13. aries123

aries123 User

Adminim ben bu adamı kestikce rutbesi dusuyor drosu hasar alıyor ve bir ara droitlerinide patlattık arkadaslarla peki bu adam buna ragmen kacmadan veya donup saldırmadan devam ediyor simdi bunun neresi acık degil adam uba birincisi bizim swde yanlıs hatırlamıyor isem 50 kusurlu sıralarda 2 sıksa patlayacagım bunun mantıklı bir acıklaması olabilirmi acaba.
    Bu adam artık o kadar rahatki kamufle bile olmuyor.

14. Merhaba ,

Dediğim gibi bizlerin oyuna müdahale etme yetkisi yok. Bizler forumun düzenini sağlamak , forumda çözülmesi gerekenleri çözmek veya çözülemiyorsa gerekli yönlendirmeleri yapmaktır. Ayrıca merkeze aktarılması gerekenler varsa bunları raporlayıp iletmektir.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.