PETİ TOPLAYANLAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 31 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşım bak daha öncede böyle bi konu açtım tam cevap almadan kilitlediniz bu petler pala toplarken bnm ki başka petle yan yana geldiğinde toplayamıyor kaynaklar toplanıyor toplama iptal edildi yazıyor hmde gemim sperhead full hız premorıumla güncelleme yaptım halde petin levelide 15 toplayıcının seviyesi 3. seviye bakıyorum o toplayan petin sahibine bnden yavaş yani gooi radar etki etmiyorsa toplama hızına peki ne etki ediyor kardeşim internetimde hızlı ama o topluyor bnm ki yanında boş dolanıo bi tam cevap verin lütfen bu adamalr ne yapıyor ki petlerinin toplama hızı çok hızlı oluyor böyle radar protokollerinin de etkisi olmadığını söylediniz o halde ne etki,li bu konuda lütfen bi tam cevap verir misiniz?

biraz fazla ileri gittiysem kusura bakmayın...

saygılarımla...

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu konuda bizlerin elinden gelen tüm cevapları sizlere verdik.

Ayrıca sonuçta bir pet önce toplayacak sizinki toplasa başka biri konu açacak bu durumun bir çözümü yok maalesef.

İyi forumlar

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet modumuza katılıyorum sizin petiniz toplarken bir başkasına da size yazdığı gibi yazıyordur maalesefki genelde çoğunluk olarak hem gemi hemde pet ile topladığımız için her zaman olmasada bir kaç kere üst üste bile denk gelse bu şekilde olmaması kaçınılmazdır sizin yapacağınız online saatlerin en düşük olduğu saat dilimini seçerek toplama yapmak olmalıdır.

4. tamamda bnm başkasıyla yanyana geldiinde hiç alamıyor ki petin varlığı ile yokluğu belli olmuyor peki bu alamayan neden hep bn oluyorum??

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O sizin gördüğünüz olabilir belkide diğer zamanlarda sizin petiniz topluyor ?

İyi forumlar

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sürekli olduğunu sanmıyorum bende topluyorum ve ara ara da olsa banada size yazdığı gibi yazıyor sonra petim üst üste aynı şeyi yapmaya başladığında kapatarak farklı bir konuma gidip orada açıyorum.

7. hayır modum epey bi inceledim bu konuları açmadan önce sürekli peti takip ettim yanına bi tane küçücük 7-8 level pette gelse alamıyor düşünsenize hiç alamıyor 8 level küçücük petten bile hmde sadece ikisi varken ve bu sürekli oluyor başka petle yanyana olduğunda hiç bi zaman alamıyor

8. siz ağır konfide karşı kişinin peti hızlı konfide olabilir senin ki alamayabilir ya da o vega sen goliyse bununda farkı olur

9. kardeşim okumadan yazma lütfen gemi sperhead ful hız döşedim jeneratörler promerıum ile güncellemeli ve hız konfisinde oluyor bu yazdıklarım

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şuan sorununuz hakkında çok fazla bir yorum yapamayacağım gerekiyorsa supporta durumu belirten bir mesaj yazarak sorununuzu açıklayın ve incelenmesini isteyin.

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Tartışmaya yönelik mesaj içeriği yazmaya devam ederseniz forum kuralları gereğince gereken işlem yapılacaktır. Bilginize.

Keyifli Forumlar

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Peki o zaman forum üzerinden sizlere bu kadar yardımcı olabiliriz devamındaki şikayetleri supporta yapabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.