petim 8 lvl oluyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve wasd1dsaw tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

merhaba arkadaşlar petim 8lvl olmak üzere 45k kadar urim var sizce ilk hangi modülü almalıyım ve ne yapmalıyım?
    Gemim: lvl 15
    1 lf4 12 lf3
    8 elit kalkan
    2 iris
    25m credi

2. VİP varsa kamıkaze 3 almanı tavsiye ederim

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kamikaze 3 alırsanız ileridede işinize yarıyacaktır.

Avantaj kutusu veya Paladyum toplayacaksanız ona göre toplayıcı modül ve radar alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

Maalesef VİP'im yok. Kutu veya pala toplayabilirim ama şuanki urimle yeterince radar alabilir miyim, bu radarlar yeter mi ondan emin değilim.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Vip yoksa Petin içerisine alacağınız kamikaze 3 masraflı olabilir.Çünkü pet her patladığında tamir için uridıum harcıyacaktır.

Radar ise ilk etapta 2-3 tane olsa yeterli,daha sonra sayılarını arttırabilirsiniz.

Pet Tamir Fiyatları

Keyifli Forumlar.

6. 3 lvl oto yağma alırsan avantaj ve kargo kutuları toplarsın kredi lazımsa eğer cubide açarsın oto yağmayı depo doldukça zenginleştirirsin.

7. تأثير

تأثير User

Kutuu toplama modulu almani tavsiye ederim daha almadiysan. Pvp haritalarinda kutu toplayarak cok kisa bir surede kalkan lf3 ve irislerini tamamlayabilirsin. Ekstradan indirim paketi ve katlayici paketi almani tavsiye ederim. 1 aydir oynuyorum ve 2 lf4 24 arge gemi yapmis durumdayim yakinda apis droidi de alacagim. Eger dediklerimi yapip o paketlerini de alirsan 4. Irise kadar uri ile git daha sonra diger 4 unu credits ile al.
    Bu arada ufak bir oneri yaratiklardan dusen kargolari topladigin zaman promeriuma cevirmeden sat. Bu sekilde daha fazla kredi aliyorsun. O promeriumdan onceki 2 madene kadar zenginlestirmen yeter.

Edit: imla

8. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

promeriuma dönüştürmüyorum zaten, ama soracağım son şey şu: başta 45k urim var demiştim, yani şu durumda biraz daha uri kasıp 1 tane radar ancak alırım, ve kutular birbirinden çok uzak gözüküyorlar. 1 radarla etkili bir şekilde kutu toplanabilir mi?

9. تأثير

تأثير User

bende 1 tane 2 seviye radar var başka hiç bir şey yok ben biraz gereksiz bir yatırım olarak düşüyorum radarlamayı. hem pet hem siz potladığınızda güzel yardımı dokunur. ama tavsiyem uri harcamanızı indirim paketi almadan yapmayın çok güzel uri tasarrufu edersiniz.

10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Kesinlikle kami3 vip olsun olmasın
    onunla kapı yaparsın 1 gram lazer harcamadan tabi her önüne gelene kami atma ve petin daima 8lwlde kalsın görev biterken pet kapalı olsun

11. Bence peti çok erken almışsın . Eğer serverinde lf3 ve bo2 alışverişte pahalıysa o uridiuma lf3 al derim

12. تأثير

تأثير User

gereksiz yere kamikaze öneriyorsunuz hiç bir işine yaramayacağından emin olabilirsin kapılarda dahil az etkisi var. sen bilirsin dediğim gibi ben 8 iris 31 lf3 16 bo2 kalkan 15 7900 hızı 10 günde aldım dediğim yöntemlerle. 1 ayımda 24 arge ve 4 lf4 üm var şu anda.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.