Petim nasıl 5gg alır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 675k uri çekeceğim bu pazar hep kutu toplayacağım için petimin de 5gg almasını istiyorum Bağlayıcı ışın 2 ye 5 arge vereceğim peki üstüne kaç kurtarma alırsam pet 5gg toplar ;8Kurtarma 4 Radar düşünüyorum böyle yaparsam 5gg alır mı pet pvp haritalarında?

2. 4 radar protokolü 3.seviye ve 8 kurtarılan mal protokolü 3.seviye kutu argesinide hesaba katarsak 5 veya daha fazla toplar herhalde ben hiç kutu argesi yapmadıgımdan bilmiyorum hep savaşdıgımdan sıkıntı oluyor birde seprom bekliyorum malum değişdirince neyse.
    Ama radar fazla gelirse 3 radar ve 9 kurtarılan mal protokolü koy 3.seviye ;);)

3. Cevap için teşekkürler en fazla 5gg alınabiliyor onu biliyorum fakat 8kurtarma ile alınıyor mu bilmiyorum neyse deneyeceğiz artık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.