Petime Almam Gerekenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sametonur1905 tarafından 2 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar,

    En sonunda peti 8 level yapabildim. Galaksi kapısına girmediğim için sadece görevler ve mob keserek oldukça zor oldu ama sonunda oldu :) Neyse uzatmadan, petimle yapmak istediğim karlı bir avantaj kutusu toplama işlemi, ve kami modülü. Bunun için almam gereken modül ve protokolleri tam olarak kaçartane ne almam gerektiğini yazar mısınız ? Bazısı 3 radar diyor bazısı 12 kurtarma diyor bu konuda hiç bir bilgim yok kafam karışıyor :)
     
  2. Kalabalık yerde kutu toplarsan pet fazla uzaklaşmaz, kimsenin olmadığı yerdede zor usaklaşıyor. 3. seviye oto yağma alıp 12de kurtarma modülü alırsan daha yararlı olabilir. Petinin topladığı %36 artar, pvpde katlayıcı ile 300 u yerine 408 u eder.
     
    sametonur1905 bunu beğendi.
  3. Kurtarma protokolünden bahsediyoruz di mi ? Tanesi 31500 uridium, 12 tane alsam 378bin uri ediyor. Pete ayırabileceğim bütçeyi bir hayli aşıyor bu. Bunun ekonomik olan yöntemi nedir :) Birde benim petimde 10 tane protokol slotu var. 12yi nereye nasıl takıyorlar :D
     
  4. Yanlışlıkla modül demişim protokol olacaktı. Petin seviyesine göre slot sayısı artar. Bence şimdilik kami ve oto yağma 3. seviye al acelen yoksa bir süre kullan zamanla kendin karar verirsin. Petten önce gemiyi düşünmek gerek :)
     
    sametonur1905 bunu beğendi.
  5. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Kutu toplayacaksanız,3 seviye otomatik yağma almalısınız.

    Petin daha uzun menzillere gidip kutu toplamasını istiyorsanız,3 seviye radar almalısınız.Radarların miktarı arttıkça menzilide artacaktır.

    Protokolleri slotlara yerleştirmeniz için 12 tane yer vardır.Eğer sizde 10 tane açık ise 10 tane koyabilirsiniz.

    12 tane protokol koyabilmeniz için,kapalı olanlarıda açmalısınız.Bunun o kadarda çok etkisi yoktur,ileride açabilrsiniz.

    İlk etapta illaki hepsini birlikte alacaksınız diye bir kanun yok.Yavaş yavaş sayıyı arttırarak yapabilirsiniz.

    Ayrıca sadece kutu toplayarak gelişmeyi düşünüyorsanız,Argelerinizi bu yönde kullanmalısnız.Katlayıcı paketler alarak toplayacağınız Urıdıum miktarlarınıda arttırabilirsiniz.

    Keyifli Forumlar.
     
    sametonur1905 bunu beğendi.
  6. eray

    eray User

    Başlangıç için otomatik yağma + indirim gelirse 3 tane 3. seviye radar yetecektir.Kamikaze de alacakmışsınız.
    Pet etkinliğini değerlendirip indirim beklerseniz,vip+indirim paketi de olursa %50 indiriminiz olur.
     
    sametonur1905 bunu beğendi.
  7. Hepinize cevaplarınız için teşekkürler, sadece kutu toplayarak gelişmeyi düşünmüyorum, ben normal mob keserken petimde kutu toplayacak, katlayıcı da alacağım. Peki sormak istediğim bir kaç detay soru var.
    Mesala ben mob kesiyorum, petimde otomatik toplayıcıda ve 3 tane radar protokolüm var, benden baya ileride kutu topluyor diyelim. Ama ben kami atmak istedim, nolacak böyle bir durumda ? Benden uzakta olduğu konumdan yola çıkıp gelip patlayıp tekrar mı kutu toplamaya gidecek ?
    Bir de petim benden farklı haritada kutu toplayabilir mi böyle bir şey mümkün mü ?
     
  8. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Zaten sürekli kutu toplayıp gelişmek insanı sıkar diye düşünüyorum.Arada yaratık kesmeniz güzel olur.Baskınlarada gidebilirsiniz.

    1. Diyelimki siz yaratık keserken Pet kutu topluyor.Siz Peti Kamikaze moduna aldığınızda Pet hızlıca yanınıza gelir ve Kamikaze pozisyonunda patlar.Daha sonra Pet tamir olur ve siz yine kutu toplama komutu verdiğinizde en yakındaki kutu toplamaya başlayarak görevine devam eder.
    2. Yani Pet sizin komutlarınıza göre hareket eder.Pet sizin bulunduğunuz haritada görev yapar.Başka haritada bulunması mümkün değil.
    Keyifli Forumlar.
     
    sametonur1905 bunu beğendi.
  9. Yanıtlar için teşekkürler. :) Son bir sorum var, oyunda yada forumda nerede olduğunu hatırlamıyorum bir yazı gördüm. Pet kami ile patladığında 90 uridium mu gidiyor ? Bende vip var bu şartlar altında kami kullandığımda bir kaybım olur mu ?
     
  10. Darion26

    Darion26 User

    eğer vip iseniz pet patladığında tamir için uridium istemez :)
     
  11. eray

    eray User

    olmaz,vip olursa tamir ücretsiz ancak kapanıp açıldığı için bir miktar yakıt harcar
     
  12. Teşekkürler arkadaşlar, şimdilik aklıma gelen bir soru yok ancak konu en azından bu geceye kadar açık kalsın muhtemelen yeni sorular gelecektir aklıma yeni konu açmayayım şayet gelmezse konuyu kapanması için mesaj yazarım.
     
  13. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Diğer arkadaşlarında Fikirlerini almanız açısından konunuz açık kalacaktır.

    Keyifli Forumlar.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2015
  14. 8. seviyede 90 uri gidiyordu sanırım lvl atlatma bence 8den sonra vipin olmazsa 1 kami atmak bile zarara ugratabilir
     
  15. Oto yağmada pet uzaklara zor gider heleki npc keserken yakında çöp olursa ve ambar doluysa kutu toplamayı bırakıyorda.
     
  16. Kutu toplamak için en idealı kesinlikle 6 kurtarma 6 radar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.