petimizi imha eden kişilerin kayıt altına alınması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kursat_822 tarafından 10 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

petımızı kesenlerın adları sistem gunlugunde gozuksun mu

1. kesıllıkle olmalı

oy sayısı 15
    100,0%
  2. gereksız

oy sayısı 0
    0,0%
  3. gelıstırılmelı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kursat_822

kursat_822 User

artık petılerımızı kımın kestıgını ogrenmek amaclı pet imha oldugunda fotograftakı gıbı bır yazı cıkacak ve bız kımın petı patlattıgını ogrenıp ocumuzu alıcaz.[​IMG]

FULLTIME0FFTURKEY ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. ELFİDA___

ELFİDA___ User

işte buna evet evet derim:)

3. olursa 10 numara 5 yıldız olur PET KATİLLERİNE SON :)

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Öneriniz oyun içine biraz daha rekabet katabilir beğendim :)

Keyifli forumlar.

5. Pet katillerini ufacık bile etkilemez bence ama söylendiği gibi rekabet katabilir (+1 o yüzden).
    Alınmayın ama merak ettiğim birşey var. Yeni oyuncular ölünce veya aynı şirketten ilk 10 daki klan savaş açınca forumda "Biz bunlarla nasıl baş edeceğiz?" diyenlere "Bu bir savaş oyunu" diye cevap geliyor. Pet ölünce de cevap bu olmalı: "Bu bir savaş oyunu". Biliyorum Pet ölünce tamir masrafı var fakat yeni oyuncu ölünce oyunu bırakıyor. O zaman kendinden çok düşük gemi kesenlere de birşey yapılmalı değil mi? (Keyiften liberatorlara roket ata ata yavaşlatarak öldürenler var.)

6. Merhaba ,

Daha önceden buna benzer konular açılmıştı diye hatırlıyorum. Yani pet imha eden seyir defterinde gözüksün v.b. şekillerde konular açılmıştı yanılmıyorsam. Bölüm içinde arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.