Petin Daha fazla tecrübe puanı alması için ne almalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 10 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir modül mü alıyorduk petin daha fazla tecrübe alması için

2. Merhaba ;

Geminiz ne kadar çok Tecrübe Puanı kazanırsa P.E.T'inizde o kadar çok kazanır. Çünkü geminizin kazandığı TP'nin %5'i P.E.T'e gider. Bunun içinde geminize TP güçlendiricileri almalısınız, TP tasarımı ve TP veren uçuş düzenleri (Bariyer-Yarasa) ile kasılmalısınız.

Keyifli Forumlar.

3. Modumuz her şeyi açıklamış.Ben ek olarak şunu tavsiye ederim.Görev yapmak P.E.T'e çok iyi TP kazandırıyor.Örneğin 20 milyon TP veren bir görevi yaptığınızda P.E.T 1 milyon TP kazanıyor.Bu yüzden ben de size yaratık kesmekten çok görevleri tamamlamanızı önerebilirim.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Özellikle kapı yaparken ve ödülleri alacağınız zaman Petin açık olması lazım.Pet kapalı olursa gelen ödüllerden faydalanamaz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2015
    *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. ben 13 levelim ve en fazla 1500000 tp veren var

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Görevleri yaptıkça leveliniz artacaktır.Bir üst leveldeki görevlerin vereceği Tecrübe Puanı dahada artacaktır.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.