Pet'in haritada aldıgı yol ve Moduller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¨¨~~Siyah-Beyaz~~¨¨ tarafından 26 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler şimdi bana önerildi sen pet 8 yap modul al radar al falan git 4-3 te kutu topla petinide aç petınde toplasın iyi uri kasarsın dedıler tamam dedım ve bu işe koyuldum şuan pet'im 8 3.seviye toplayıcı modul var ve 1 tane 3.seviye radar , 2 tane 2.seviye radar var şımdı bu 2.seviye radarları boşverın o 1 tane 3.seviye radarın üstüne kaç tane radar almam gerekir , ne ,için gerekir şunun için mesela ben harıtanın ortasında kutu topluyorken pet map'ın en uç kosesındekını topluycak kadar ileri kaç protokolle gider ? ilgilenenler için şımdıden teşekkurler

2. 12 Tane modülünün açık olduğunu düşünürsek 4-5 radar yeterlidir.Geri kalanlarınıda kurtarma protokolü yapabilirsin

3. fohleen

fohleen User

4 5 tane az degilmi bende 4 tane var suan cok uzaklasmıyo ama bayagıda iyi topluyo yani 8 9 tane almayı düsünüyorum ben sahsen

4. 3.seviye 4 -5 adet oldumu yeterlidir bence genede siz bilirsiniz ben öyle kullanıyorum

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kutu toplamak istiyorsanız 3 yada 4 tane radar protokolü ve gerisi kurtarma protokolü olacak şekilde dizmenizi öneririm. Kurtarma protokolleri aldığınız uridium miktarını arttıracaktır.

Kaç tane radar protokolünün haritanın neresine kadar gideceğini söylemek zor. Buradaki bağlantıdan radar protokollerinin hesaplanmalarını inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. fohleen

fohleen User

3. seviye kutu toplamanın menzili 2500 her bir 3. seviye radar 300 verdigine gore 6 x 300 1800 yapıyo buda totalde 4300 menzil yapıyo ortalama ekranın aldıgı menzil 1500 cunku 1. seviye toplama sadece ekranda gordugunu topluyo bundan yola cıkarak merkez gemi olarak her yonden 4300 menzil az degil ama mapin ortasındayken sonundaki kutuyu toplamaz diye düsünüyorum 10 tane aldıgımızı dusunursek 3000 artar totalde 5500 menzil olur palada 10 tane radar varken mapin ortasından pala toplatıyolar bu sekilde ondan yola cıktım kurtarmadan ziyade radar daha onemli gibi geldi yeri geliyo pala toplıycaksın sonucta. biraz karısık oldu kusura bakmayın :D

7. Biraz yanlıs oldu daha fazla çıkıyor çünki ornek verıyorum 3.seviye radar 2500 menzıl verıyorsa yeniden ornek vererekten 2500 ün %12 si bilmem 300 ise bu sefer menzıl 2800 oldugu için birdahakı radar yenıden 300 eklemıyor bu sefer 2500in degıl 2800'ün %12 menzılını alıyor yanı bu sefer 400 artıyor gibi birşey ve boyle boyle giderse sizin hesabınızdan çok daha fazla tutacaktır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.