petin hp sini azalması ve yakıt sorunu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...VENÜSLÜ... tarafından 27 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar.farkındamısınz bilmiyorum ama her porttan atladığımda pet 25 bin hp kaybediyor kendi kendine.her seferinde bunu tamir ettirmek zorundamıyım ben şimdi..ayrıca aşırı yakıt tüketiyor.bu nasıl bir saçmalık.
    Çok ama çok gereksiz bir pet güncellemesiyle bu hataları ve yakıt için bu kadar aşırı uridyum harcamak zorundamıyım ben şimdi?..
    Gerçekten insanın sabır taşını zorlayan saçma sapan yeniliklerinizle bu oyundan soğutmak için var gücünüzle çalıştığınız için sizleri tebrik ederim darkorbit ekibi..

2. karakule26

karakule26 User

Gerçekten çok saçmadır herşeyini para ile yapmışlar ne güzel adminlere petrollara zam geliyor ya petin yakıtına da zam yapmışlar ...

3. zafer33

zafer33 User

Ben güzel çözüm buldum bu oyundaki saçmalığa 3.4 ay oyunu kapalı tutunca düzelir herkes bunu yapsın bak oyunda düzelmeler nasıl yapılıyor.

4. valla pet su gibi yakıt içiyor..bu hep böyle olacaksa ben oyunu bırakırım arkadaş..böyle saçmalıkmı olur...
    zaten kimse bir açıklamada yapmıyor yakıt ve pet dp düşmesi sorunuyla ilgili??..niyeyse artık...adminler bile cevap vermeye tenezzül etmiyorsa bu oyun bitmiştir arkadaşlar..

5. #KARGA#

#KARGA# User

oyun daha ne kadar saçmalayabilirki?

6. DELİLER

DELİLER User

oyun amacından saptı iyice oyundan soğuttular önce oyun hataları şimdide oyunda abuk subuk güncellemeler sanki biz istedik bunları oyuncuya dair bir yenilik olmaz yeterki oyuncunun cebinden para çıksın...!

zafer33 ve yusufmanav1 bunu beğendi.
  7. Sonuna kadar katılıyorum arkadaşlar bu yönetim bu şekilde yaptıkça oyunu bırakan çok olur bizi ciddiye almazlar.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  8. ayriyetten sınırsız kurbanlık alev atabiliyorsun diye duydum birdde kalkanın azalmıyor pette millet 4 seviye can protokkerini alırsa paymentten fullerse peti onla kalkanı azalmadığı için petin 1 hp linkle 5 kişiyi rahat kesiyorsun şahit oldum :D

9. titans___

titans___ User

bu kurbanlık alev teçhizatı nedir ne işe yarar bende varda çözemediğim için kullanmıyorum yakıt çok gidyor diye peti de açmyorum dün iyi koşturmuş da dp i linki de bitirmişim kaçdır alamamışdım gerçi çok hızlı vs de ben kullanabilcem mi belki zor etkin lik kapılarında zorlanırsam kullanırım teşekkürler

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Petin canının azalması ve kalkanının sıfırlanması sorunu raporlanmıştır ve en kısa sürede düzeltilecektir. Yakıtın fazla gitmesinin sebebi ise yeni modüllerin ve yuvaların pete eklenmiş olmasıdır. Pet yakıt hesaplamasında içinde bulunan modüller, protokoller etkili olmaktadır.
    Bütün yan hesaplarınıza cezai işlem uygulanmıştır. Kendi kendinizin cevabını yorumunu beğenerek bir yere varamazsınız. Ayrıca diğer oyuncuları oyuna bırakmaya teşvikten hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  11. peki amacınız ne sizin???? önce soğuma süresi diye saçma sapan bir kural dayatması yaşattınız oyunculara..kazanılan urdiyum miktarını yarı yarıya düşürdünüz..şimdi de kazandığımız üç kuruş uridyumu pet yakıtına mı harcayacağız???eshefle kınıyorum sizi darkorbit ekibi..

bu oyunu 2010 yılından beri oynuyorum.ama artık sabır taşımız doldu.her seferinde mi oyuncunun aleyhine bir yenilik yapılır??..artık bu oyun keyif ve ağlence yerine öfke ve nefret veriyor oyunculara..kepengi indirip başka oyunlara yelken açma vakti geldi sanırım..

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  12. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yapılan yeniliklerin amacı etkinlikler duyurulduğunda belirtilmektedir. Bot kullanan oyuncuların ceza alana kadarki sürecinde fazla fazla kasılamaması ve gemilerini bottan çıkarmak zorunda kalmaları için soğuma sistemi getirilmiştir. Pet sistemiyle alakalı olarak da gerekli açıklamayı bir önceki mesajımda yapmıştım. Yenilikler getirilerek oyun canlı tutulmaya çalışılıp oyunculara her yenilikte yeni amaçlar gelmektedir.

İyi forumlar.

13. Yeni bir konu olarak açacaktım ama buraya yazmak istedim. Petin ne kadar önemli olduğunu herkes bilir. Çok ileri düzey bi gemim yok ama güçlü bi gemiye sahibim buna rağmen yeni gelen güncelleme ile pete verdiğim urinin haddi hesabı yok. Örneğin, gg için enerji kasıyorum pardon kasamıyorum, 1 tane palladium'un peşinden 40 tane gemi koşturuyor. Palla toplamanın en etkili yolu da pet ama güncellemeden sonra pete verdiğim yakıtın haddi hesabı yok. Onu da geçtim yaratık keserken bile inanılmaz yiyor yakıt. Bir çözüm bulunmalı bu duruma. Ya ısıyı sıfırlamanın basit bir yolu olsun ya da başka bir şey. Lütfen bunu gerekli yerlere iletin.

14. Yani bot kullanmanın önüne geçemiyorsunuz botçulara uyguladığınız yaptırımı topyekün uyguluyorsunuz..peki biz dürüst oyuncular botçuların günahını çekmek zorundamıyız.adalet anlayışınız bu mu do ekibi?.alkışlıyorum sizi..

Ben size bir öneride bulunayım o zaman.madem botçuları yakalamak istiyorsunuz bakın gemilerin seyir defterine uzun süre oyunda kalmış gemi bottur bu kadar basit...çünkü normal bir oyuncu bu oyunu en fazla 6 saat oynar..daha sonrası insan sabrını sıkıntıya sokar..böyle saçma sapan uygulamalarla yaptırımlarla biz dürüst oyuncuları aynı sistemle cezalandırıp canını acıtmayın lütfen..

Gelelim pet yakıtı önerisine çözüm çok basit...ya yakıtı krediye çevireceksiniz ya da fiyatını 0.25 uriden 0.10 uridyuma çekeceksiniz.herkes mutlu olacak.mutlu oyuncular inanın size çok daha iyi gerçek para kazandırır.iyi forumlar..

15. Kurunun yanında yaşı da yakıyoruz demişsiniz, tebrikler. Adminler oyuna, oyuncu kılığında girsinler, kimin bot kimin normal oyuncu olduğunu gayet iyi anlarlar. gir X-6 haritalarına, cubidekiler belli gemiler. x-7ler ha keza aynı. Resmen oyun şuna döndü. " Kaçak elektrik kullananları yakalayamıyorum, acısını dürüst kullanıcılardan çıkaracağız. " özeti bu.

Peki modum şöyle olsa. Oyuncu savaş halinde değilken ve oyuna girerken "captcha" çıksa olmaz mı? Captcha kodunu giremezse, oyuna giremesin veya oyun içindeyken bağlantısı kopsun.

16. evet benim dediğim ya da alucard-berserk arkadaşımızın dediği captcha da bir çözüm olabilir.demek ki istenirse normal oyuncular zarar görmeden de botçular engellenebilir...

Ama maalesef darkorbit ekibi normal oyuncularında kasılıp uridyum toplamasını istemiyor..demek ki do ekibi oyunda emekçi oyuncu istemiyor..artık oyun zevk değil ızdırap veriyorsa bu oyunla yolları ayırmanın vakti gelmiştir bence..

Bu sorunları halletmeden artık DO. dan alışveriş yapmamaya ve oyunu aktif olarak oynamamaya karar verdim Arkadaşlar...kalın sağlıcakla..

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.