petin leveli pala toplarken önemli midir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-ASLANBEY-] tarafından 20 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hammadde toplayıcı 3 var.. petim 10 level ama diğer petlerden daha yavaş gibi geldi bana bazen diğer petle yarış içerisiine giriyor ve hep diğer pet palayı topluyor (benimkimi salak anlamadım :D ). 15 lewel yapsam daha iyi toplar mı?

2. Merhaba ,

Daha çok gemi'deki hız jeneratörü yani geminizin hızı ile ilgilidir. Ayrıca modül seviyesi ilave olarak radar protokolleri ve seviyeleri ile ilgilidir.

Unutmadan bağlantı hızınız , pc durumunuz ve haritadaki palladium toplayan + pet ile toplayanların sayısı gibi durumlarda etkili olabilmektedir.

İyi forumlar.

3. Lapseki

Lapseki User

senin pette sıkıntı yok prog kullanarak pal. toplayan çok bundan senin pet alamıyor aynı skıntı bende de var. adminler arada sırada pal haritasında tespit yapsa

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Tarama sistemimiz devrede program kullananlar tespit edilip banlanmaktadırlar. Bu konuda içiniz rahat olsun.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.