PET'in masrafı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŦħêĐřôôpêř[™№1] tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 16 argeyim pet alıp palladium toplamak istiyorum satın alıp 8 lvl yaptıktan sonra neler satın alıcam ve nasıl toplatıcam? yakıt masrafı ne kadar ve değermi ? Şimdididen teşekkürler

2. StorMHawsK

StorMHawsK User

Değer bence ama yanında sende toplarsan daha faydalı olacaktır.
    ''Oto Hammadde Toplama'' sev.1 sev.2 sev.3 olabilir.
    Daha ileri gitmesi içinde Radar protokolü olabilir. (sev.1 sev.2 sev.3)

Yanında kesilmende cabası :) o konuda kesinlikle bir şey söylerim, her 15 dakikada
    1 kere kesilebilirler.Gece saatleri daha sakin olabiliyor.

3. masraflar hakkındada bilgilendirebilrimisiniz?

4. Merhaba ,

Alacağınız modüllere ve seviyelere göre değişir. Kamikaze , Otomatik Toplama , Hammadde Toplama v.b. modül yada protokoller fiyatı değiştirir.

P.E.T. Kullanma Kılavuzu

İlgili konuyu incelerseniz genel olarak her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. StorMHawsK

StorMHawsK User

Tam kesin söyleyemem çünkü %30 indirim var bende.( %30 indirim ile ) ;
    Hammadde toplayıcı (Seviye: 1) G-AR1; 1.750
    Hammadde toplayıcı (Seviye: 2) G-AR1; 4.200
    Hammadde toplayıcı (Seviye: 3) G-AR1; 12.250
    Sende biraz daha fazla olacaktır. 35-bin uri gibi ben o fiyata almıştım.
    Cebini yakar biraz.

6. 17.500 uridium bendede. Yardımlarınız için teşekkürler. Moderatörün önerdiği kunuyuda okudum ama yakıt masrafıyla ilgili bişey bulamadım. Yakıt masrafı hakkında bilgi veririmisiniz mesala deposunu doldurmak kaç uri gerekli ? Depo ortalama ne kadar sürede bitiyor?

7. StorMHawsK

StorMHawsK User

50.000 yakıt için bende 9.bin gidiyor. Sizde de sanırım 13.bin gidecektir.
    5000 adet yakıt bende 875 sizde sanırım 1300'lerde olacaktır.

8. Merhaba ,

Verdiğim konuda hepsi var. Hangi seviyede dakikada ne kadar yakıt harcıyor yazıyor.

İyi forumlar.

9. BonusRasta

BonusRasta User

Sana tek tavsiye PET seviyeni 8 yap ve arttırma bir daha; 8 olduktan sonra pete 3. seviye şeyler al.
    Çünkü seviye arttıkça yakıt tüketimi de artıyor. Ayrıca tamir parası da artıyor, Vip olmayınca sıkıntı.

Pala için radar almalısın, radar 25.000 uridium. Ne kadar çok radar o kadar çok görüş alanı oluyor.
    Hammadde toplayıcı al, 17.500 uridium.
    Geminde vengeance ya da spearhead olsun.
    1. konfiyi full hız, diroidler full kalkan
    2. konfi full hız, diroidlerin 2-3 tanesi kalkan gerisi lazer olsun
    Npc gelirse kesersin biri saldırırken kaçarsında

10. Merhaba ;

P.E.T'inizin seviyesi arttıkça harcadığı yakıtta artar. Masrafsız olsun, bana sadece yardım etsin diyorsanız 8. seviyede bırakın. 3. seviye Hammadde Toplayıcı Modülü alın, 3-4 tane 3. seviye Radar Protokolü alın. 1-2 tanede Kurtarma Protokolü alırsanız masrafsız bir şekilde palladium toplayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

8. seviyede paladium için kullanıcaksınız hammade toplama almalısınız.Pet ile birlikte bunlar çok masraflı olmaz.Hatta durumunuz varsa radar protokolüde alın 3. seviye.

Ancak ne olursa olsun 3.seviye alın 1 veya 2 almayın.

Ayrıca pet varsa vipde olmalı.Vip olmaması tamir parası vermeniz demek her patladığında masrafı çok olur.

İyi forumlar

12. pytan

pytan User

Kurtarma protokolü palaya etki ediyor mu ki
    Not : eski konuyu güncellenmiş oluyorum ama arkadaş öyle yazınca merak ettim:)

13. Merhaba,

Kurtarma protokolü Palladiuma etki etmez arkadaşımız yanlış biliyor olabilir.

Zaman aşımından dolayı konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.