petin radar mesafesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ASMAN26 tarafından 16 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ASMAN26

ASMAN26 User

Petime tam haritayı turlatabilmek icin kac tane radar protokolu almam gerekir? Birde 3000 menzil tam olarak ne kadar oluyor? bir pvp haritasının enlemesine ve boylamasına uzunlugu ne kadardır acaba? Petin tam hartiyı turlamasına 5 radar protokolu yetiyorsa ben bosuna 8 tane almıyım. çeşitli sitelerden aradım cvp bulamadım bu konuda yardımcı olursanız cok tesekkur ederim.

2. AMAZON16

AMAZON16 User

sen sabit durup sadece petin toplamasını mı istiyorsun ?

3. ASMAN26

ASMAN26 User

evet sabit durdugumda 2 adım otedekini görmüyor ama ben gidince arkamda toplamaya devam ediyor yaklaşık olarak haritanın 4 de 1 mesafesinde arkamda toplayabiliyor. sabit durdugumda toplamazmı.

4. AMAZON16

AMAZON16 User

mesela sen ekrana baktığında görebildiğin avantaj kutularını toplarsın değil mi pette aynı şekilde etrafında görebildiği kutuyu toplar o yüzden sen istediğin kadar protokol al belli süre sonra senin yanına gelir sen en iyisi slotların yarısını radar protokolü al yarısınıda kurtarıcı protokolü al kutu topladığın için sana çok faydası olucaktır ama sabit durarak olmaz unutma seninde gezmen lazım

5. ASMAN26

ASMAN26 User

anladım. peki bir pvp haritası ne kadar uzunluktadır ben yinede radarmesafesini yukseltmek istiyorum sonucta radarın mesafesinin erdigi yere kadar gormesi ve toplaması gerekir. dibimde benle dolaşıp duran pete sinir oluyorum.

6. AMAZON16

AMAZON16 User

onu kimsenin bileceğini sanmıyorum ama benim dediğimi yaparsan fazla fazla yeter ama birşey daha aldığın protokollerin 3. seviye olanını almayı unutma

7. KOMBOBANK

KOMBOBANK User

normalde sabit durncada mesafesi kadar petin toplaması lazım malesef pet sorunlu bunu düzeltmiyorlar oto toplayıcı gibi bir özelliği kalmıyor ben dolaştıktan sonra pete niye kutu toplatayım 2 saate bir kutuyu zor topluyor yanımdan ayrılmıyor komedi gibi size diyeceğim petden kutu toplamasını beklerseniz arkadaşlar zarar edersiniz petden kutu toplamada yararlamazsınız istediğiniz kadar radar alın boşuna

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyle söyleyimki pet kendi başına dolanmaz.Paladiumu toplar yakında paladium varsa tekrar toplar ancak bulamadığında yanınıza döner.Kendi kendine dolaşmaz anlatmak istediğimiz.

İyi forumlar

9. viper1903

viper1903 User

avantaj kutusu için radar pek faydası olmaz zaten gemiyle topladığın için pet fazla uzaklaşmıyor senden eğer durursan o da yanına gelip durur. Radar düşman bulucu ve ham madde toplayıcı da çok verimli oluyor. pala için 8 tane gayet yeterli 4-5 te uber aratmak içinde 12 radar la süper yakalıyor yaratıkları. Zaten eski haritalarda 4 tane de olsa yeter bunlara göz önüne alırsan boşuna uri harcamamış olursun

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ekleme yapıp konuyu kilitliyorum.

Ne kadar çok takarsanız takın pet tüm haritayı dolaşacak diye birşey yok paladium buldukça dolaşır ama biterse yanınıza döner.Ayrıca 5 tane yeterli sayıda fazlası gerekmeyecektir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.