petin şu anda savaşta sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eray tarafından 22 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eray

eray User

ben bugün petime palladium toplatıyordum ve birileri sıkınca canı azaldı.tamir etmek istedim olmadı.kapatıp açayım dedim petin şu anda savaşta diyor.galiba bu bir bug.diğer haritalarda olunca kapıdan atlayınca düzeliyordu ancak burda kapıdan atlamam biraz zor.
    yaklaşık 4-5 dk dır pasif olarak bekledim ancak bir düzelme olmadı,peti ne kapatabiliyorum ne de tamir edebiliyorum,pete yada gemiye sıkan vs hiçbir şey yok

modlarım eğer deneyecekseniz birisi petinize sıksın iptal etsin siz daha sonra kapatmaya çalışırsanız benimle aynı sorunla karşılaşırsınız

2. Merhaba ,

Sayfayı f5 ile yenileyip tekrar giriş yaptıktan sonra kontrol eder misiniz ?

İyi forumlar.

3. eray

eray User

sayfayı kapatıp açtım o şekilde oldu ancak bunu daha önce de yaşadım,bildirirseniz sevinirim modum

4. Merhaba ,

İncelenmesi için gerekli yere ileteceğiz. Tekrar karşılaşırsanız sayfayı yenileyip tekrar giriş yapın düzelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.