petin toplama hızı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΛCΚ_SPΛЯЯOШ tarafından 24 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. internette konulara bakıyorum herkes farklı şeyler söylemiş bu pala da petin toplama hızı neye bağlı ? bi tane pet geliyor benim petten önce alıyor net hızına bağlı diyen var neye bağlı ya bu çok merak ediyorum :D

2. Merhaba ,

İlk olarak internet bağlantı hızının etkisi vardır. Sonuçta bağlantı ne kadar hızlı olursa veri alış-verişi o kadar yüksek olacaktır. Sonra gemi hızı etkiliyor çünkü pet gemi hızınızın % olarak biraz üzerindedir. Yanlış hatırlamıyorsam %30 civarı geminizden hızlı oluyor.

İyi forumlar.

3. sağolun modum bide vega ile mi toplasam daha hızlı olur spearhead la mı ? spearhead ın hızı 10 daha fazla ama fazla etkisi olur mu ?

4. Merhaba ,

Forumda gördüğüm kadarı ile Spearhead ile de toplayanlar var Vengeance ile toplayanlarda. Fakat net birşey söyleyemeyeceğim.

İyi forumlar.

5. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

spearhead ile topluyorum ben çok hızlı ve seri prometium ile besle hızı birde

6. KARANLIK

KARANLIK User

Hızınızı prometium ile besleyiniz.Ayrıca geminin hızı önemlidir o yüzden spearhead daha etkili olacaktır hız fazlasıyla.Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.