Petin vuruşu arttırma ve pete sıkınca kendine insta açması

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve BSYO tarafından 24 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BSYO

BSYO User

milletin peti 40-50k vuruyor benim pet en fazla 7k vuruşu nasıl artırabilirim ve başkasının petine sıkınca koruma oluyor o nasıl oluyor

2. Petini 20 seviyeye ulaştırarak ve tüm slotlarını açıp içini gelişmiş lf4'ler ile doldurarak :)

3. .maxpayne

.maxpayne User

tamam gene 50 k vurmaz

4. Full 4. seviye Yaratık Protokolü + 12 Prometheus + ABL lazeri ile ortalama 200k Vuruyo.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Kardeşim vuruyorda arkadaş yanlış anlamış :) hani şu geçtiğimiz etkinlikte gelen plutus deneyleri içeriği olan düşman p.e.t'lerine %50 hasar bonusu veren modül varya onun ile vuruyor onu görmüştür yoksa oyunculara AI-LM4 protokolsüz 15 ile 35 k arası vuruyor AI-LM4 protokolü full ise ile her bir AI-LM4 %6 hasar bonusu veriyor vurabiliyor diye hatırlıyorum ama bi deneyip dönerim :)

Oyunculara vurması önemli zaten full birisi yaratıkları rahat kesiyor :D

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

P.E.T.'iniz seviye atladıkça ulaşabileceği maksimum slot miktarı:
    P.E.T.'iniz seviye atladıkça kazanacağınız hasar ve kalkan bonusu miktarları:
    P.E.T.'inize koruma kalkanı yaratan Kombo Koruma modülünün özellikleri:
    P.E.T.'inizin verdiği hasarı artıran Lazer Protokolü:
    Bütün bunlarla P.E.T.'inizin düşman oyunculara vereceği hasarı artırabilirsiniz. P.E.T. ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz
    S.S.S: P.E.T. Kullanım Kılavuzu konusunu inceleyebilirsiniz.

Diğer oyunculara da yardımcı olabilmesi adına konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum.

Konuyla ilgili başka sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. BSYO

BSYO User

teşekürler modum konu kilitlenebilir

8. .maxpayne

.maxpayne User

35 k da vurmaz düşmana
    rakamlar ortada

Son düzenlenen: 24 Nisan 2019
  9. Lyngvia

Lyngvia Guest