Petin vuruşu hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miscozra[Türk] tarafından 20 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anti uzaylı protokolü petin hasarını npclere karşı %1 artırıyor.

Lazer silahı protokolü ise petin hasarını %1 artırıyor.

Yani bu noktada anti uzaylı protokolünü almak mantıklı değil, doğru mudur? Onun yerine lazer silahı protokolü alsak hem uzaylılara hem de düşmanlara karşı bonus elde ediyoruz.

Konuyu netleştirmek için soruyorum

2. Lazer silahı protokolü P.E.T.'inin verdiği lazer hasarını % 4 artırır.

Etki: Lazer hasarını 4% arttırır.

Anti uzaylı protokolü eklendiği zaman, P.E.T.'in uzaylılara verdiği hasar % 6 oranında artar.

Etki: Uzaylılara verilen hasarı 6% arttırır.

Her 2 protokolün 3. seviye oranlarını paylaştım. Sadece yaratık keseceğim derseniz, anti uzaylı protokolünü alabilirsiniz. Fakat her 2 alanda da kullanacağım derseniz lazer silahı protokolünü tavsiye ederim. Genelde oyuncular onu kullanıyor.

Manitu, .Paradoks. ve .Kuasar. bunu beğendi.
  3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Sempatik.57 arkadaşımıza verdiği cevap için teşekkür ediyorum. Arkadaşımızın verdiği cevap doğrudur bu konuda tercih sizin :)

İyi oyunlar.

.Paradoks. ve Sempatik.57 bunu beğendi.
  4. Pardon benim hatam. İki protokol de %1'den başlayınca üst levellerinin de orantılı gideceğini sandım. Kontrol etseymişim keşke :D Bu zamana kadar petle pek ilgilenmediğimden bakmamıştım. Cevaplar için teşekkür ederim uridium ve indirim varken her iki protokolü de alayım kalsın kenarda :D Konu kilitlenebilir

Sempatik.57 bunu beğendi.
  5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.