petle kutu toplatanlar artık toplatmasın darkorbit uri vermiyor..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...VENÜSLÜ... tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. önceki konumu kapattığınız için bu konuyu açtım...
    petimi 8 level yaptım içine 3 seviye otomatik toplayıcı,2 adet 3 seviye radar protokolu,3 seviye 5 adet kurtarma protokolu aldım.kutu topayacağım diye birde katlayıcı paketi aldım.ama ne hikmetse önceden saatte 1500-2000 uri topladığım halde son 20 gündür saatte 1000 uridyum bile toplayamıyorum.
    bana haritada oyuncu çoktu azdı, şanstı bilmem neydi demeyin.herkes petiyle uri toplatıyordu bizde sizin petle gelişmenizi engellemek için uri miktarınızı azalltık derseniz anlarız.ki bu haksızlık.bu bizim yasal hakkımız.petide modulleride protokolleride satan sizsiniz.ama başka bir açıklaması varsa söyleyin bizde bilelimki.paramızı karşılığını alamayacağımız bir oyuna yatırmıyalım..
    ayrıca modlarda bir alem kimi soğuma süresi var diyor kimi yok diyor herkes birbirinden bihaber..biride şans falan diyo sanki biz bilmiyoruz bebeğiz ya kandırcaklar bizi.oyunu dört senedir oynayan biri olarak birazda birşeyler bilme hakkımız olsun bence..
    son olarak derimki eskisi gibi uri toplama hakkımızı geri istiyoruz.bu oyunu oynayan herkes zengin değil darkorbit.kimi kredi kartını veriyor bu oyuna kimileride benim gibi emeğini.emeğimizi elimizden almayın.kalın sağlıcakla..

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Forumu araştırırsanız konunun mevcut oldunu görürsünüz ....Lütfen konu açmadan forumu inceleyin...teşekkürler.

Iyi Forumlar​

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.