petle palladium toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a arkadshlar petle nasil palladdium toplaya bilirim? shimdi benim pet
    seviye -6 oto toplam var.amma radar protokolu yok amma ana haritalarda topluyor amma 5-3 haritasinda palladiumlu bolgeye gidiyom toplamiyor neden olabilir?yarimci olun lutfen.bide neden protokollerin seviyeleri neden yukselimiyor hala pet 4-7 seviyede protokoller 2 seviye olmali diyilmi hala seviye 1.yardimci olun lutfen?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Otomatik toplama modülü ile toplayamazsınız hammadde toplama modülü almalısınız ve iyi bir toplama için bir kaç tane radar gerekirki şuan almayın bence çünki petinizi sekiz seviye yaptığınızda seviye 3 olan modüller şimdi alacağınızdan daha yararlı olacaktır acele etmeyin pet seviye 8 olduğunda alın.

PET ile ilgili detaylı bilgi inceleyiniz lütfen.

3. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

saolda kardesh bide ben shimdi oto yigma aldim ben onun seviyesini nasil yukselte bilirim?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oto yağma seviyesini yükseltmeniz için petinizin 8 level olması gerekmektedir.

5. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

onu biliyom kardesh nasil yukselte bilirm yoksa kendiliyindenmi yukselir yani 8 level olunca

6. Sanırım kendin satın alıyorsun.

ßєδiкTαδŁє bunu beğendi.
  7. petini 8 seviyeye getir 3.seviye modül ve protokolleri alırsın 2.seviye hammadde toplayıcın varsa yükseltemezsin mecbur 3 .seviye yenisini alman gerekir.

8. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

benim canim arkadshlarim cevaplara gore teshkkurler ben onu demiyom modum yazdigi yere girdim yaziyor 4-7 olunce protokoller seviye 2 oluyor shimdi benim pet 6 level dukkana giriyom protokoller hala 1 ci seviye neden onu diyom?????seeviye 2 olmali diyilmi?

9. Prophecy

Prophecy User

seçtiğin protokolün sağında 1-2-3 var 2ye basarsan 2. seviye alırsın

10. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

tesekkur ederim kardesh.cok guzelki beni anlayan biri cikti.

11. Prophecy

Prophecy User

Rica ederim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.