Petlerden kutu toplayamıyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gerçekten pvp de kutu toplama şansımız da kalmadı yeter ya adam açık bırakıyor programı tüm gün peti kutu topluyor iki saat dolanıyoruz 1 kutu alamıyoruz tam alıcaz başka pet gelip topluyor oyun çok acı halde şu an kendi hakkıyla oynamak isteyenlerin cidden sıkılmasına ve oyunu bırakma noktasına gelmesine neden oluyor.Benim anlamadığım koskoca oyunu ne kodlar yazarak yapmışlar program kullanımına hala çözüm bulamıyorlar bence çok kolay olmalı bunu önlemek onlar için ama izin veriliyor bi kısım oyuncuya gibime geliyor başka bir açıklama bulamıyorum buna.Temiz biroyun için ne gerekiyorsa yapılsın artık lütfen katlayıcı alıyoruz kutu toplayamıyoruz çok sinir bir durum.İlgili yerlere iletilsin lütfen

2. ghnengn

ghnengn User

haklısın pvp baya kalabalık ama kutu topamaya engel yok sende petını açarsan rahat saatte 7-8 k uri toplarsın bende elimle pet açık topluyorum gayette memnunum ve harıtadakı oyuncu sayısı nekadar fazlaysa ona göre kutu çıktığını duymuştum.

3. Eliyle toplayanlara lafım yok petiyle sadece toplayanlar var açık bırakıyo programla karakteri oynatıp duruyo peti topluyo ben onlara laf ediyorum

4. Kes gitsin ben çavuş rütbemle ne yüzbaşıları kestim orada hemde x1 mermi ile :D :D

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet ile kutu toplatmanın herhangi bir sakıncası yok.

Oyuncu arkadaşlarımız Petlerine kurtarma protokolü,radar gibi bir çok ekipman alarak bu işe yatırım yapmaktadırlar.

Alacağınız kutunun Pet tarafından alınması gayet normal.Bunu sizde yapabilirsiniz,buna engel bir durum bulunmamaktadır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.