pett

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lWhiTéAngéLl tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pet pasif modda olunca daha az mı yakıt tüketiyor ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sanmıyorum benim bildiğim level ile alakalı bir tüketim mevcut pasif modda ne kadar harcadığını hiç merak etmedim eğer bu konuda bir yanlış açıklamam var ise lütfen net bilgisi olan başka üyelerimizin bu konuda yazmasını bekleyiniz konuyu daha fazla kişinin görmesi ve yazması için yeni başlayanlar kısmına alıyorum.

lWhiTéAngéLl bunu beğendi.
  3. WasWhere

WasWhere User

benim bildiğim kadarıylada level ile orantılı modum

bu arada pasif modda daha az diye biliyorum çünkü bazı modüllerde yakıt tüketimini ne kadar etkilediği yazıyor

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şimdi mod olmadan önce sizin gibi bende bu tür şeyleri çok merak ederdim bir arkadaşımız içine konulan lazer ve diğer yük getirecek ekipmanların ne kadar çok olursa o kadar çok yakıt harcadığını söylediğini hatırlıyorum ama ne kadar doğrudur hiç denemek nasip olmadı denemekten zarar gelmez desemde hiç deneyemedim doğruluğunu hiç bilmiyorum olabilirde olmayabilirde:)

5. WasWhere

WasWhere User

valla internetten bakıp yazardımda zetadayım üşeniyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.