Öneri Petten Yenilen Eksiler ve Geç Kalan Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IИT€RИΛTIOИΛL●ƒØЯŒ●TEΛM tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

AYNI ŞİRKET PETLERE SIKMAK KAPATILSIN MI

1. EVET

100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,
    Tüm oyuncuların muzdarip olduğu bir konu
    Konu: Dost petlerinin kesiminin kapatılması.
    Hepimizinde bildiği gibi daha önce dost petleri kesince eksi şeref yenilmiyordu ve bunu kötüye kullananlar oluyordu buna çözüm olarak ise dost pet kesene eksi şeref verilmesi gibi bir uygulamaya gidildi.Fakat bu uygulamanında eksik yönleri oldu. Örneğin adam vip üye peti canı dip geziyor. ve en ufak bir tıklamada (cubide,korsan görevlerinde vs.) bu petler istemeyerek patlıyor .Ve bu her kim olursa eksi şeref yiyor .Şeref kolay kasılmıyor .Ama bir pet yüzüne binlerce milyonlarca eksi şeref yiyor oyunncularımız. Ve bu çok can sıkıyor oyunu bırakmakta buna dahil. Çözüm olarak aynı şirkete ait petlere , hiç bir pete sıkılmaması veya petleri kesince tp şp hiç bir şey vermemesi ve bu durumdada adeletin sağlanması için tamirinin tüm oyuncularda ücretsiz olması gibi çözümler getirilebilir.

UNUTMAYALIM Kİ EKSİ ŞEREF YEDİRMEK ÇÖZÜM DEĞİL.
    İstemeyerek kesiliyor çoğu pet yukarıdada anlattığım gibi.
    Çözümünün tüm oyuncular adına ve tüm serverlerde uygulanmasını istiyorum.
    İyi FORUMLAR
    Saygılarımla
    Hilaloğlu.

ÇORBACI bunu beğendi.
  2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sonuna kadar katılıyorum dost petleri kesince hiçbirşey vermesin

3. katılıyorum
    zaten pet kesmeye ne diye tp verirler bilmiyorum .pet kesiminde ödül ceza olmaması lazım
    eksi şp git gide katlanıyo ve kasılan şp nin emeği boşa gidiyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.