phonix hatırası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TÜRKİYE676167 tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar phonix özleminiz oldugunu biliyorum ve darkorbitin daha önce yaptıgı etkinliği tekrarlaması için sizden destek bekliyorum Konumuz:

dünya çocuk gününde herkesin görünümü phonix olmuştu gemi özelliklerinde bir değişiklik yoktu
    tekraradan dünya çocuk gününde bu etkinliğin tekrarlanmasını rica ediyorum desteklerinizle

Saygılar ve Teşekkürler

2. Merhaba ,

Daha önceden 23 Nisan'da yapılmıştı yanılmıyorsam tekrar yapılır mı bilmiyoruz çünkü farklı etkinlikler yapılıyor.

İyi forumlar.

3. yok adminim dünya çocuk gününde yapılmıştı çok güzel olmuştu inşallah destekler ile tekarardan olur

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Dünya Çocuk Günü her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanmaktadır. Ve konu sahibine tavsiyesi için teşekkür ederiz.

İyi forumlar

TÜRKİYE676167 bunu beğendi.
  5. haydi arkadaşlar destek istiyorum sizden gereken destek gelirse eskileri biraz yad etmiş oluruz :)

6. GREED

GREED User

neden olmasın egğlenceli olur 1 günlügune de olsa +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.