pilot derecesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^^^^vvv^^^^ tarafından 12 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. pilot profilimde derece bölümünde eksili bir rakam var bunun nedeni nedir ve bana bir zararı varmı? birde bu eksiden nasıl kurtulurum bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
    iyi akşamlar

bu konuyla ilgili bilgisi olan kimse yok mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Mart 2021
  2. Bu aralar (gerçi uzun zamandır) forum sessiz yani çok aktif olan kalmadı. :(

Soruna gelirsek ;

Sorduğun o derece kısmı rütbede şirket bazında kaçıncı sırada olduğunu gösterir. Yani şirket dahilinde kırmızı aşağı ok düştüğünü ve yeşil ok ise yükseldiğini gösterir. Eğer aşağı kırmızı ok veya yukarı yeşil ok gözükmüyorsa bir değişim yok demektir.

EIC şirketinde Binbaşı olduğunu varsayalım. EIC şirketindeki binbaşıların içindeki dereceni gösterir. :)

Benim bildiğim bu şekilde :) :D

Son düzenlenen: 13 Mart 2021
    ^^^^^vvv^^^^ bunu beğendi.
  3. tşkler cevap için

bende çok zor bir soru sordum sanmıştım :) konu kitlene bilir.

4. Rica ederim. :) Umarım yanlış bilgi vermemişimdir. :) :D Dediğim gibi bildiğimi aktardım. :)