Pilot ismimi değiştiremiyorum..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SüpermarS2544 tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu an resmini atamıyorum, pc ile aram pek iyi değildir de.

Pilot ismimi değiştiremiyorum. istediğim ismi profili düzenle kısmında pilot adına yazıyorum kaydet diyorum pilot adına izin verilmiyor yazısı çıkıyor. beraber oynadığım adam 2 dakika sonra başka isimle yanıma geliyor. ben neden değiştiremiyorum? Acaba kullandığım tarayıcı ile ilgili bir durum mu? Chrome kullanıyorum. Kardeşim de değiştiremiyor mesela. Çözüm konusunda ID numarası gerekiyor diyorsanız verebilirim. Teşekkür ederim.

2. İsim 48 saatte bir kere değiştiriliyor

3. Hiç değiştiremedim. başlangıç ismim. şimdi 15 levelim, hiç değiştirmedim düşün.

4. başkasıyla aynı ismi kullanmak istersen yasak karekter kullanırsan izin vermez

5. Yasak karakter diyorsun da kimilerinin ismi grupta bile görünmüyor. -_ normal harfleri kullanayım dedim ona da yok diyor.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Uygunsuz karakterler içeren niclerinizi sistem kabul etmiyor uygun karakterler seçerek deneyiniz mesela ben genelde isim oluşturmaya çalıştığımda sıralama bölümündeki kullanıcı sıralamasındaki isimlerin harflerini kullanarak kendime nic yapıyorum deneyebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.