Pilot Lisansındanki Meslek Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 2 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Burada serbest ajandan başka bir şey olan birisi var mı?

2. sevval09

sevval09 User

X-1 ya da x-8 deki istasyonlarda ortadaki yıldızlı yere tıkladığında şirket birincileri ya da klanları tam hatırlamıyorum ceo ya da birşey müdürü olarak gösteriyordu onla alakalı olabilir

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,
    Eğer bir klana üye iseniz ''Serbest Ajan'' yerine ''Klan isminiz'' yazacaktır. Yani Klanda olup olmadığınız ile alakalı bir durum. Başka bişey yazması mümkün değildir :)

Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. oben

oben User

evet ben mühendisim bende yüksek kaldırım mühendisi yazıyor.dr yazanlarda varmış..fesüphanellaaah.

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Forum içerisinde tartışma ortamı yaratacak mesajlar atmayınız. Tekrarında uyarı alabilirsiniz.

İyi forumlar.

вuмιηєχнuмє bunu beğendi.
  6. evet bendede genelkurmaycumhurbaşkanıbaşbakan yazıyor. Tıklıyıncada hello haksim diyor ne yapmalıyım.Teşekkürler

Armitage bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Takım arkadaşımın yapmış olduğu uyarı sizin için de geçerlidir.
    İyi forumlar.

8. kerimerim

kerimerim User

Uzm.Prof.Opr.Kgs.Hgs.Ogs.Av.Dr.Sn. *** BİLMİŞ. Bilgisayar açılış ekranına da yazdırdım ünvanlarımı her girdiğimde böyle karşılanıyorum :)