Destek Pilot Profili,Oyuncu İstatisliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 29 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam, Arkadaşlar ve sayın Fm bugun dıkkatımı cektı gece 12 de oyunun Ana Sayfasına gırıp Pilot profiline Baktığımda Böyle birşey gördüm bu ne demek oluyor Bılen bırısı yardımcı olabılırmı ...

2. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

İnşalllah bilen çıkar :D

3. Az cok tahmın edıyorum ama :D Çok guzel bır soru galıba

4. BİLİYOSAN DAHA NE SORUYOSUN RÜTBEDE DERECEN YÜKSELMİŞ İŞTE O GÜNKİ

5. Net bir cevap istiyorum Yani şu şekilde atıyorum 8 ne anlama gelıyor,7ne alama geliyor tarzında ?

6. Sıralamada ilerleyince yeşil ok ile yukarı yönde gösteriyor. Eğer sıralama düştüysende kırmızı ok ile aşağı yönde gösterir

7. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

8 şuanki sıralamanız 7 ise kaç sıra yükseldiğinizi gösteriyor.

Büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelir ve forum kurallarına aykırıdır tekrarı halinde ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar...

8. yeşilce

yeşilce User

kasmana göre yükseliştemi yoksa düşüştemisin onu gösteriyor..

9. 8 tane kurmay binbaşı var sen 7.sin ben böyle biliyorum ama :/

10. Son rütbe hesaplamasına göre şirketinin 8. yüksek puanlı Kurmay Binbaşısısın. Gün içerisinde kastığın puanlarla beraber, diğer gelecek resete kadar bir değişiklik olmazsa 7. sıradaki Kurmay Binbaşı olacaksın. Yani başka bir Kurmay Binbaşıyı geçmiş oluyorsun.
    Ben böyle biliyorum.:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.