Pilot Profili resmi gözükmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BayYusuf tarafından 25 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BayYusuf

BayYusuf User

plot profime koydugum resim veya gıfler ana sayfada görün mü yor mesala şuan türk bayraklı gıf koydum(on numara) ama orda ismim yazıyor neden olmuyor sadece bende mi var yoksa başkalarındada varmı yardım edebilirmisiniz

2. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Büyük ihtimalle sadece sizde bozuk görünüyordur ama emin olmak için profilinizin linkini atabilirsiniz.

İyi forumlar.

BayYusuf bunu beğendi.
  3. Bu sorun sadece bende var sanıyordum.Demekki bir sıkıntı varmış.

Forumda avatar gözüküyor ana sayfada gözükmüyor.3 DEĞİŞİK browserda denedim şimdi resim yok.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2017
    BayYusuf bunu beğendi.
  4. BayYusuf

BayYusuf User

aynı bu link de gibi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2017
  5. *Shemie*

*Shemie* User

Profil linkinizi atarsanız resmin görünüp görünmediğini kontrol edebilirim.

Bu linki: Pilot Profili > Pilot Profilin'den bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2017
  6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Genel bir sorun bu durumu raporlara ekliyoruz.

İyi forumlar...

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  7. BayYusuf

BayYusuf User

teşekkürler

8. bu sorun tr2 de mevcut ne resim görünüyor nede sıralama

9. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Sıralama sorunun farkındayız en kısa sürede çözülmesini umuyoruz. Resim sorunu bütün sunucularda var ve ayrı bir sorun.

İyi forumlar.

10. AWARELASIL

AWARELASIL User

ben bu profil resminin gözükmediğini 5 ay önce foruma yazmıştım.Raporlara ekliyoruz dediniz şimdi yine aynısını diyorsunuz.Galiba sadece rapor ediliyor gerisi yok.O zaman sizede gerek yok ne işe yarıyosunuz.

BayYusuf ve **Büyük*KorKu** bunu beğendi.
  11. benimde hala gözükmüyor artemis hanım bi ilgilenin lütfen.profilime ördek koyduydum.o yok şuan

12. Uzun bir zamandır zaten görülmemekte. Tr2deki sıralama soru tr3 gibi uzamaz umarım. Kaoı dönüyoruz rütbeyi geçiyoruz ama rütbeniz halen aynı kalıyor. Sadece sıralama degil şuan rütbe de atlanmıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.