Geri bildirim Pilot profilindeki yeni başlıklar, yeni etkinliğin habercisi mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PΞЯƒΞ©ĶŤSTOГM tarafından 30 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Bugün pilot profilimde başlıklara bakınırken bende olmayıp yeni olduğunu düşündüğüm bazı başlıklar olduğunu farkettim. Bunlar yeni koyulmuş olması lazım ki daha önceden görmemişim. Başlıklar genellikle yeni bir etkinlik geldiği ya da geleceği zaman eklenirler. Benimde biraz başlık takıntım bulunmaktadır. Bunu attığım resimdeki gibi 12,090/12,630 puanım bulunmaktadır.

Şimdi Forum Moderatör arkadaşlar bu başlıkları nasıl elde edebilirim. Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz mutlu olurum.

İyi forumlar...

2. BABAKURT

BABAKURT User

vallahi rütbeler ile ilgili değişiklik olacağı şuan ki rütbelerin ölümsüzleştirileceğini söylenmişti. bütün üst rütbeleri dizmişler. şuan ki rütbedekilere bu başlıkları dağıtıp yeni sisteme geçebilirler. şimdi bu kadar hades de güme gidecek. aklıma hafta sonu gelen lf4ler geldi. acaba sus payımıydı?

3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kesin olarak konuşmuyorum ama sunucu birleşiminin çok yakın olduğunu söyleyebilirim. Bu onun kanıtıdır bence.

İyi Forumlar.

BABAKURT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.