Pilotsuz Trenciler Yüzünden Invoke Bulamıyorum

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 26 Aralık 2024 15:03 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2020'den beri durum böyle. Adamlar trene atmış mind, invoke ne varsa kesiyorlar. Yüksek sıralama klanlarından tutun yan çarlara kadar.

Hiçbir admin gidip durumu rapor etmiyor mu? Bannlamalar yapılıyorda bu adamlar sabah akşam Invoke kesmeye devam ediyor?

TR3 serverine girip bakın BL haritaları bu sebepten bitmiş durumda. Gidip impulse ve attend kesip prometheus kasmaya çalışıyorum. Yordunuz valla.

2. Merhaba

Bu gibi illegal yapılanları yıllardır yazıyoruz. Değişen hiç bir şey olmuyor.

Bizim gördüğümüzü yetkililer göremiyor mu ?

Az evvel gözümün önünde, portta pushing yapılıyor. Rahatlıkla düşman görevlerini böyle tamamlıyor.

Normal oyuncu olarak bizlerde harita harita gezip düşman arıyoruz.

Donuk labirentin belli saatleri var. Çoğu zaman kapalı.

x-1 de onlarca rütbeli ve düşük rütbeli gemi, donuk labirent kapalı olduğu halde, portun başında yığılmışlar.

Donuk harita da işim bittiği zaman çıkarım ve x-1 e dönerim. Bunlar içeri de patlayınca, haliyle otomatik pilot, hemen haritaya dönmeye çalışıyor. harita kapalı olunca da orada onlarca gemi yığılmış durumda.

Diğer saatleri anlarım da gece 23.00 den sonra donuk labirent portunun orada geminin ne işi var.

Yani yetkili birileri haritalarda gezse bunları rahatlıkla tespit edebilir.

Bizler yazmaktan yorulduk, bıktık. Ama hala aynı tas aynı hamam. :(

FlamesLordTRR bunu beğendi.
  3. -feniks-

-feniks- User

tr1-tr5 için bahsediyorum .. aynı adamı aylar demiyorum yıllardır botta görüyorum. adam binbaşıdan albay oldu halen arada bota atıyor. maalesef ban yemiyor... burda adalezsiz . bu yapı oluşuyor.
    bu arkadaşın nick : _Crazy_maskE_ incelensin

geçen haritadaki kutu etkinliğinde sıralamada adam ilk 5 de salmış kamufle bota kutu toplatıyor. kutu toplamaya calıştıkca onu işaretledim durdum. aşağıda nicki inceleyin...

nick : ᴘᴀɴᴋㅤɪꜱㅤʜᴇʀᴇ``

darkorbit yönetimine şunu tavsiye ediyorum. madem botları yada tutucuları yakalayamıyorsunuz.

şöyle yapalım bir tane sayfa oluşturun.. oyuncular şüphelendikleri oyuncuların nicklerini bu sayfaya yazsınlar.. sizde bir zahmet bu gemileri bir kontrol edin var mı yok mu? diye.

tutucu kullanan gemiler de maşallahı var. her galaktik çekişme etkinliğinde tutucu kullanan oyuncular ödülleri topluyor. bunu da kontrol edin.

DamDamSeze bunu beğendi.
  4. DamDamSeze

DamDamSeze User

Yolladığımız videolardan her gün devamlı olarak 2 kişi banlasalar oyuncular korkar, insanlar botların çok olduğunu gördükçe elle kasmanın anlamsız olduğunu düşünüp ister istemez sürü psikolojisine katılıyor. Dediğim gibi her gün 2 kişi bile banlasalar bir ay içinde oyun bir düzene girecektir.