Pladyummu topluyorum korsan avınamı çıktım belli deyil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bune arkadaş paladyım topluyporum bide en aşşanın ortasındayım o zaman bile büssürü korsan geliyor tek başımayım haritada bu ne rezalet ya

2. evet zaman zaman çok yaratık oluyor.biraz azalmasında fayda var 4 tane anhilator olunca dahada arttı yaratıklar paladyum içine giremesin bence

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Paladium toplarken kesilen yaratıklar yüzünden petim 8 levelin sonuna geldi.Neredeyse level atlayacak durduk yere masraf artacak...

4. Merhabalar;

Kamufle alıp paladiumu petinize toplatabilirsiniz .

İyi forumlar.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

5-3 te kesilmesi gereken yaratıklar ile ilgili görevleri alırsanız,hem paladyum toplar hemde görevleri yapmış olursunuz.

4 tane olan Annihilator değil, Battleray dır.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  6. oyle pet çok fazla topluyamıyor ve slotlar gircekse sisli alan niye yapılıyor zaten adamlar kesiyor bide neden slotlarla uğraşalım paladyum toplıcak vakit nerde illa görev almam gerekmez

7. Merhaba,

Biz bu konuyu ilettik. Cevap bekliyoruz. En kısa sürede düzeltilecektir sorun.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

8. konu kilitlenmesi unutulmuşken bende fikrimi yazim :)

evet konuyu açan arkadaşa %100 katılıyorum

palladium toplamayamı gidiyoruz korsan avlamayamı belli değil sabaturumu dersin anligtarumu dersin battlerayımı dersin hepsi başa bela insana ağız tadıyla paladium toplatmıyor

tamam yaratık olsun demiyorum ama bari bukadar sıkacak türden olmasın sonuçta oraya giden kişinin amacı palladium toplamak değilmi ?

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit yanlız oynanabildiği gibi aynı zamanda bir takım oyunudur.

5-3 te üçbeş arkadaş toplanıp hem görev yapıp hemde paladyum toplayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.