Bug / Oyun hatasi Player'ın Kamikaze Gibi Patlaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 3 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Sevgili modlarım dün 1-7 de (klan taşının orada server TR4) talon keserken adamın teki yanıma geldi gurup atacak zannetim. Fakat adam üstüme gelip kamikaze gibi patladı. Hani geminiz patlatıktan sonra yuvarlak bir daire oluşur yanlara doğru gider o şekilde bir hasar vererek patladı. Üstümde 200.000 k ya yakın bir hasar verdi ve patladım beni patlatan ise tallon olarak gözüküyordu video veya ss alamadım bunun için yetkililere söylerseniz bir hata veya başka bir şey var mı diye bakarlarsa iyi olur.
    (konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın)

2. Merhaba ,

Büyük olasılıkla yanınıza gelip mayın bıraktı çünkü normal olarak bir oyuncu gemizi kamikaze gibi patlamaz. Siz bu durumu farkedememiş olabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

modum yanlış anlamayın ama o kadarda onu anlamayacak kadar değilim adamda patladı bende keşke video ya çekebilseydim. ve bu 1 kere olmadı 7-8 kere falan oldu ilk patlamalarında hasar vermedi son patlamasında benide patlattı

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Durumla ilgili açıklama yapayım.

Bu olay mayıncı argesinin 5/5 yapılmasıyla oluşan bir efektir. . Yanınıza gelen şahıs mayın bırakmış sizede hasar vermiş ikinizde patlamışsınız. Bunu sürekli sizin üzerinizde denemiş. Talon olarakda gözükmeniz mayına patladığınızın kanıtıdır. Size en son vuran düşmanlar hariç hangi npc ise ona patlamış olarak gözükürsünüz.

İyi Forumlar.

5. Ne o şimdi oyuna canlı bombacılar mı eklendi ? :p

Adam üzerine mayın atmıştır ondan...

6. Merhaba ,

Önceden de yazdığım gibi normal oyuncu gemisi kamikaze yada barracuda gibi gelip yanınızda patlamaz. Mayın bırakmış fark etmemiş olabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

Bal gibi de patlıyo valla...bugun banada oldu...5-2 de merkez üste dururken canı full olan citadel dibimde aynen arkadaşın dediği gibi kamikaze gibi patladı, ben hasar almadım ama..insanların başına gelen gariplikleri böyle bişey olmaz demek yerine raporlarınıza ekleseniz daha yararlı olur moderator yetkili kardeş...oyununuz kodlama harikası değil farkına varın artık...

8. Yok artık oyunda canlı bombalar var... 1 kişi hadi neyse 2. kişi de gördüyse bu işte bir iş var...

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

Beyler ben yalan atmam öenmli bir forum benden büyükler var ayıptır yani adam mayın koysa 200.000 bin hasar verir mi ki (kalaknda vardı birde diyeksiniz ki doğrudan tahrip mayını var o %20 veriyor hasarı arge ile birlikte en fazla kaç k hasar verir yanımda patlayan biri goliath flaxlı bı kalkan gemisiydi ) bi düşünün allasen. Sunu söylemek istemiyorum ama dediğim kisi (h1le) olabilir

10. Merhaba,

Merkeze bu durumu bildirsek de onlarda bizim size verdiğimize benzer yanıtlar verecektir.
    Bu yüzden görsel kanıt çok önemli eğer videoya alabilirseniz ayrıntılı incelemeler yapılacaktır.
    Tabii ki bu bildirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor ama bildirsekte görsel kanıt ( video kaydı ) olmadan ayrıntılı inceleme başlatılmaz diye tahmin ediyorum.
    Ayrıca bu durumu supportada iletip video çekebilirseniz mümkünse supporta video ile beraber bildirmenizi öneririm.

Geribildiriminiz için teşekkürler.

İyi Forumlar

11. Merhaba ,

Bakın tekrar diyorum oyuncu gemisi ile gelip yanınızda kamikaze gibi patlamaz. Yanınıza mayın bırakıyorlardır. İlla gemi yanımızda patlayıp bizi de patlatıyor diyorsanız video çekip support'a yollayınız.

Forum kuralları gereği üyelerin imza kısmında link bulundurması yasaktır. En kısa zamanda imza kısmınızdaki link bağlantısını kaldırınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.