PLT-3030 25-30 K vuruyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve selahattin.731 tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar gecen gun dusman haritalarinda dolasirken bana sadece plt 3030 la 25- 35k hasar verwen bir leonov gordum zorda olsa kactim:D yani bu nasil mümkun oluyor sadece roketle o kadar hasar verebilmek

2. fbrecep123

fbrecep123 User

kendı harıtası 2kat fazla vuruyor besleme yapmıstır argesı vardır güçlendiricisi vardır.ben normal halde 13 k vuruyorum beslemesız guclendırmesız argesız

3. evet leonovla vurmak mümkün tabi seprom şart

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Eski haritalarda leonov yeni haritalara kıyasla daha yüksek vurmaktadırlar.

Keyifli Forumlar

5. Eğer tr1 de oynuyorsan ve 1-3 te geziniyorduysan denk geldiğin leo ben olabilirim :D .Öncelikle 30 k güçlendiricisiz vuruluyor güçlendirici ile 40 k ya kadar çıkabilirsin.Nasıl vurulduğuna gelirsek ana haritalarında 2 kat vuruyorsun roketlerde seprom var %60 artıyor bende arge var % 15 ordan geliyor ve iç içe açı diroit düzeni ile de %50 artıyor sonuç 6 k vuran roket 30 k ya dönüşüyor.

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

O olayı bende yapmak istiyorum ancak droit düzlemi şart %50 lik roket droit düzleminden... Harika oluyor NPCler tıkır tıkır kesiliyor :D 3030 roketin tek sorunu çok fazla kaçırması

7. WolfTR

WolfTR User

O kaçırma sorununun düzeltmek içinde roket ince ayarını bolca inşa etmen gerekiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.