Plus gemi almak ne kadar sürer ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve qℓα∂уσ2бΙθ tarafından 3 Temmuz 2026 23:43 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Yaklaşık 2 haftadır oyuna geri dönmüş durumdayım. Maşallah dondurmadan bedava çubuk çıkar gibi herkes plus gemi almış. Eminim hangarlarında sadece 1 plus gemi de yoktur bence. Diametrion kasıyım dedim sevkiyat gönderiyorum sürekli (Credi ile olanı sürekli/ izin li 10k uri olanı sadece sevkiyat günlerinde) ama zaten gelen miktarı herkes biliyor. Kapı yaparak düştüğünü gördüm form da yaklaşık 2 haftada sadece hafta sonları gg ve uri harcayarak 7 zeta 3 beta 2 alpha 1 gamma yapılması sonucunda 0 (SIFIR) Dia kasmış bulunuyorum. Oranının düşük olduğu zaten yazıyor ama 13 kapıda da hiç mi atmaz be kardeşim. Bunun başka bir yolu varmı seri şekilde kasmak için taibiki para falan yatırmadan.

2. OBSİDİA

OBSİDİA User

evet kapılardan düşme oranı çok düşük sevkiyattan r1 yapacağına r2 yap en azından daha hızlı kasarsın kapı olarak da hades ya da kappa yapmanı öneririm