Plus gemi tasarımları hangi kutularda var ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 9 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, goliath plus gemi tasarımları nereden hangi kutulardan düşüyor.. Karşılaşıyorum çok güzel tasarımlar var ama satın alamıyoruz :D Kırmızı mavi ganimet kutusu mu apocolips mi ?
    Site yöneticilerinden rica ediyoruz. Artık şu güncel kutu içeriklerini gösteren tek bir sayfa olsun.. Güncellem adı altında elli tana var hangisi yeni bilemiyoruz..

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

En son Mesaj en güncel olanıdır. Dediğinizi yapmamız şu anki forum düzeninde mümkün değil. Haftalık etkinliklerde hangi etkinliğin hangi gün olacağı ve etkinlik konusuna giden bağlantısı paylaşılıyor zaten.

İyi Forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Gördüğüm kadarıyla kırmızı mavi obsidyende goliath tasarım yok.. Başka hangi kutularda çıkıyor diye tek tek bakıyorum :D

4. ulas1111

ulas1111 User

Kankam ben yardımci oluyim sana şuan hali hazırda obsidyen kutusundan karbonit goli plus ve mor bir tasarım var ismini hatırlamıyorum onu alabilirsin diğer tasarımlar ya paralı yada etkinlik

Kırmızı mavi ve apocolips kutuları pet tasarımı verir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2024
    -By_CesuR- bunu beğendi.
  5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Teşekkürler emeğine sağlık paşam. O tasarımlar var bende.

.Mephistos. bunu beğendi.
  6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Gerekli cevaplar verildiğine göre kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.