Plus gemi varken Orcus almak?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Feeddis tarafından 13 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Plus gemi varken Orcus almak?

1. Plus gemiler

50,0%
  2. Orcus

50,0%
  1. Feeddis

Feeddis User

NPC kesme ağırlıklı oynuyorum mümkün olduğunca oyuncularla savaşa girmiyorum. Solace Plus almam için 400.000 Uri eksiğim kaldı kalanları tamamladım.

Solace Plus modüllerim:
    +%7 Hız ve +%7 Lazer
    +%15 DP
    +%15 NPC
    +%5 Hız

Orcus modüllerim:
    +%2 Lazer Hasarı, +%1 Kalkan Delme ve +%14 Kalkan
    -%2 Hız, +%13 DP ve +%2 Şeref
    +%10 DP, +%1 Kalkan Delme ve +%2 Şeref
    +%11 DP, +%4 Lazer Hasarı
    +%21 DP, +%1 Roketlerde İsabet ve +%1 Şeref

Solace Plus aldığımı varsayarsak Orcus almam mantıklı mı? Paramı kullanmayacağım bi gemiyle boşa harcamak istemiyorum açıkçası.

2. smoonrise

smoonrise User

Acil değilse bekle savaş biletinde geliyor orcus oradan alırsın , zayıf ise gemin solace plus dp özelliği ile iyi bir seçenek orcus ise galaksi kapılarında zeta / hades / abg de işini kolaylaştırır sadece ve bazı etkinliklerde işine yarar mesela geçen etkinlik olan plutus tabi daha iyi modüllere ihtiyacın var , bence solace plus uzun süre sana fayda sağlar hemde yanlış görmedim ise hız 7+5 olunca oldukça güzel durumda .

Feeddis bunu beğendi.
  3. Feeddis

Feeddis User

Savaş biletinden almak mantıklı dediğiniz gibi. Delme modülünden dolayı sanırım kapılarda rahatlatır dediniz ama Pusat Plusta da %10'u geçen delme modülüm var. Pusat Plusla kapıları yaparım şeklinde düşünmüştüm. Orcus almayı günlük kullanım için şeklinde sormuştum ben modüllere göre kapıya mantıklı ama günlük sıradan oyunda plus gemiler mi mantıklı Orcus mu ona göre savaş biletine gelmesini beklemeden şimdi alacağım.

4. smoonrise

smoonrise User

Orcus oyun içi çok ağır kalır ve bu baya bir sorun oluşturur diye düşünüyorum tüm özellikleri 1.75 ile yükseltiyor ama iyi bir hız modülü yoksa orcus tercih sebebi olmamalı katlama özelliği ile kapı gemisi olarak iyi , solace plus hem elindeki hız modülü hemde genel dp ile tamir özelliği ile iyi bir seçenek uzun süre fayda verir hatta ilerde güzel modüller ile özellik kısaltma güçlendiricisi ile savaşlar için bile kullanılır diye düşünüyorum tabi son karar senin başka yorum yazanda olsaydı iyi olurdu :D

Feeddis bunu beğendi.
  5. Feeddis

Feeddis User

O zaman dediğiniz gibi ben Solaceyle devam edeyim hayatıma :D Savaş biletine gelirse de alırım Orcus o zamana kadar daha da modül birikmiş olur kalkan delmesiyle falan kapılarda kullanırım hiç olmadı. Tavsiyeler için teşekkürler.

6. DamDamSeze

DamDamSeze User

Şu an elinde bulunan modüllere bakarsak Solace Plus daha mantıklıdır. Unutma ki Orcus gemisi takılan her modülü 1.75 ile çarpıp yüzdesini arttırmaktadır. Örn. Orcusa %10 hasar modülü taksan hasar artışın %17,5 olacak veya %12 kalkan delme x 1.75= %21 oluyor yani güveyle beraber %41 kadar kalkan delmen olacak ki bu da kapılarda efsane oluyor.