Plus Gemileri Ve Modülleri Hk.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve »вαвuя•ѕнαн« tarafından 24 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar yaklaşık 1 senedir oyunda değildim geişmelero lmuş sırasıyla sorularım var cevaplarsanız sevinirim?

-Plus gemilerini nasıl elde edebilirim? (Özellikle solace ve pusat plusu)
    -Plus gemilerinin olmazsa olmaz en veriml en iyi şekilde hangi modülleri takmalıyım? (Özellikle solace ve pusat plus için)
    - Ayrıca bu novaları ve geliştirmek için gereken mikroçipi nereden elde edebilirim?
    - Tyrannos Centeur son oynadığımda en popi en tepe noktasındaki gemiydi şuan hala öyle mi? Ayrıca bu gemi için olmazsa olmaz hangi modülleri elde etmeliyim?

Adminlerim ve arkadaşlar cevaplarsanız memnun kalırım şimdiden teşekkür ediyorum.

.Hakan. bunu beğendi.
  2. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Öncelikle hoş geldiniz. :)
    "Plus Gemileri" almak için gereken maddeleri "sevkiyat ve etkinlikler" yoluyla elde edebilirsiniz.
    Mevcut etkinlikler varken "Savaş Bileti" satın alıp anahtarlarla "Çip" takası yapabilirsiniz. Plus Varyantı Gemilerin parçalarını da burada görebilirsiniz.
    Son sorunuza gelecek olursak, hayır. Şuan "Plus Varyantı" gemiler en popüler olarak kullanılan gemilerdir.
    Modül konusuna gelirsek, yine etkinliklerden elde edebileceğiniz modüller olacaktır. (Modül açıklamalarında hangi gemiye etki etme şansının yüksek olduğunu görebilirsiniz.)

Şu konuları incelemenizi tavsiye ediyorum.

Konular:
    1. Plus Gemileri
    2. Sevkiyat
    3. Modüller
    Bol şans dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.