plus gemimi geliştirme mi ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve •M•E•R•C•A•N•1 tarafından 2 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Goli plus 4 modül
    Spectrum plus 4 modul
    Solace plus 4 modül,
    Pusat Plus 2 modul sarı kırmızı
    solaris plus 2 modul mavi kırmızı
    citadel plus 4 modul
    40 pro lazer 16 seviye
    pet full lazerleri 13 seviye pet lazeri
    kalkan bo3 20 tane 10 seviye geminin durumu bu şekilde iac ve diametrionum var savaşan birisi değilim sadece farm yapıyorum görev vs bu kadar uride 10m falan var sizce geliştimelerimi fullemeliyim yoksa gemilerimi.

2. KruelSiege

KruelSiege User

Gemilerin tamamını fullemen için hiçbir sebep yok. Modülün yoksa Pusat bir işe yaramaz. Spectrum kullanan neredeyse yok gibi, muhtemelen sende olsa sen de kullanmayacaksın.

Zaten 10M urin varmış. Plus gemini al. Dimetrion ve IAC biriktikçe de almaya devam edersin istersin.

Golide iyi vuruş modüllerin yoksa Solaris al. 2 tane modül sana %6 pasif hasar getirir. 2 tane de çöp modül dahi bulsan %6 daha alır %12 kafadan hasarın olur.

Benim ilk aldığım plus, citadel'dir. Özelliği güzel. Sonra ise Solace aldım çünkü kasılırken baya iş yapıyor. Sonra ise Solaris aldım çünkü hasarı gayet iyi. Modülüm olsaydı Solaris'i daha önce de alırdım.

Şimdi;

Liberatör
    Specktrum
    Spearhead
    Hecate

kaldı.

3. ben yanlış izah etmişim pardon saydığım gemiler bende mevcut şuanda ilave olarakm sperhead faalan alayım mı yoksa geliştirmemi yapayım

4. KruelSiege

KruelSiege User

Farm yapan birisi için Spearhead gereksizin de gereksizi.