Plutus Deneyi 4-4

Konusu 'Teknik Etkinlik Konuları' forumundadır ve My-Memorys-Remains tarafından 20 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 4-4teki npc bende kaldı ama çöpten tasarım düşmedi, konuda tasarımlardan birisi düşer yazıyodu şans olayından bahsemıyordu, ayrıca 100 taneye yakın 2.bölgedeki npc kestm 50 tanesi falanda bende kaldı ama düşmedi bi türlü gemi :(

the_flood bunu beğendi.
  2. the_flood

the_flood User

yapılan güncellemelerden sonra düşme şansının baya düştüğünü söylüyorlar dostum doğru olabilir...8 irisli kazıksız adamlar bile aldığına göre ( artık onlarda da nasıl bir şans varsa) baya şanssız olduğunu söyleyebilirim.:confused:

My-Memorys-Remains bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlik rehberinde durum şu şekilde belirtilmiştir:
    Yani Dusklight G-Champion, Dusklight Spectrum, Dusklight Cyborg Tasarımı çıkması şansa bağlıdır.

Geminin düşmeside şansa bağlıdır. Oranın azaltıldığı ile bağlı söylentiler asılsızdır.

İyi forumlar.

4. ben burdan bu 3 tasarımdan bir tanesi rastgele düşer şeklinde anlıyorum ancak öyle olmadıgını gordum 10 tane 4-4deki npc bana kalmıs baktım rütbe sayfasından ancak düşmedi hiç tasarım gemide 120 oldu halen daha düşmedi :(

5. .Paradoks. adminim sanırım etkinlik ya da gemiler bugta kaldı ilk günlerde tasarımı alanlar aldı alamayanlar hala alamadı kimi yerde çöpler çıkmıyor alamıyorum x2 30 k attığım halde çöp çıkmıyor . Bu tasarımı çok fazla istiyorum cyborg tan güçlü olabileceğini düşünüyorum ama malesef ki bana çıkmadı çevremdekiler hep etkinliğin ilk günlerinde aldı alamayanlarda benim gibi 100 e yakın kesip alamıyor kimisine çöp bile çıkmıyor . Rica etsem şu sorunu çözermisiniz adaletsiz bir durum hal aldı sanırım gemiler bugta kaldı o yüzden alamıyoruz . Bu gemiyi kupon koduyla veya oyunda aldığımız puana göre alsak daha iyi olurdu diye düşünüyorum . Şu gemiyi çok istiyorum yav uyku girmiyor gözüme bir el atın gözünüzü sevim :))

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Dediğim gibi geminin çıkması tamamen şansa bağlıdır. Şahsen bende günlerce vakit harcadıktan sonra dün çıkarabildim, Hekate gemisin. Denemekten vaz geçmeyin, mutlaka sonuç alacaksınız.

Iyi forumlar.

7. alamadığımız çöpler ne olacak peki ya onalarda var ise ? Böyle şikayette bulunup çöp alamıyorum diye gemiyi sistem tarafından alan arkadaşlarım var bu etkinliğin açığı çok var çöpleri toplamayınca bi süre sonra kayboluyor pete de toplatamıyoruz . Bence oyunun kod bakımından sisteminin adaletsizliği 4-4 te vurduğun patlayınca çöp çıkmıyor ayriyetten çöp çıksa bile patladıktan sonra gidiyor kaç kez alamadım öyle sayamadım yani illaki çıkardı birinden gemide laser kalmadı bu bence şans değil bugta kaldı :) 20 dk da 3 tane etkinlik kesen biri olarak diyorum hiç mi çıkmaz Allah aşkına şans demeyin bana pc de şans olmaz yazılım okudum bende %1 bile olsa oranı 100 kereden fazla kesmişimdir o alamadığım çöplerin herhangi birinde var ise de bugta kalma tekrar çıkmaması gibi bişey olduğunu düşünüyorum bunun başka bir açıklaması yok sırf bu gemiyi alamadım diye oyundan soğudum . Gerçekten istiyorum o gemiyi ama yok çıkmıyor ...

cevap yokmu admin bey ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Şubat 2019
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmamaya özen gösteriniz :).

Almadığınız kutular ile ilgili ne yazik ki, forum ekibi olarak bir inceleme veya işlem yapamayız.

İlaveten belirtmeliyim ki, gemi çıkma şansı sadece 1 kez değildir. Birden fazla kez gemiyi kazanabilirsiniz. Lütfen denemeye devam ediniz.

4-4 haritasında kutu almak için en az 500.000 hasar vermeniz gerekmektedir. Eğer daha düşük bir hasar verdiyseniz ödül kutusu almamış olabilirsiniz.

Belirtmek isterim ki, bende saniye farklarla etkinlik haritası değişerek onlarca, yüzlerce kez şansımı denedim ve en sonunda gemiyi kazandım. Lütfen denemeye devam ediniz.

İyi forumlar.

9. Admin bey yukarıda belirttiğim gibi x1 en az 15 k atıyorum ve venom yeteneğimi Tekilliği de atıyorum 500.000 dan az hasar vermemin imkanı yok . Oyunun hatası kutu çıktıktan sonra patlasam bile kutu kayboluyor direk bunu belirtmek istiyorum . Kutu alamadığını supporta yazan arkadaşlarım sistem tarafından gemilerini aldı . Daha önceden gemi alanlar ise 10.000 uridiumu da aldı ama bana kutu bile çıkmıyor artık ve bu akşam başladı kutu çıkmaması . Bu konuda adaletinize sığınıyorum gerçekten stres oluyorum artık sabah akşam belkide sizden çok giriyorum artık oyuna emeğimin karşılığını alamıyorum şuan . Klanımdakiler benden çok istiyor o gemiyi benim almamı o raddeye geldim madem kutu alıp alamadığımı siz inceleyemiyorsunuz nereye başvurmam gerek arkadaşım "Hecate" yi kutu alamadığı için sistem tarafından verildi . Kutu alamadığını siz anlayamıyorsanız neden o gemi verildi ve neden bana böyle bir adaletsizlik uygulandığını çözebilmiş değilim. Bu arada ard arda mesaj yazdığım için kusura bakmayın daha da yazacağımı sanmıyorum sizi de fazla meşgul ettim işinizde kolaylıklar diliyorum iyi akşamlar.

DraydiBoy bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bizler forum ekibiyiz, forum ve destek(support) ekibinin yaptığı ve yapabileceği işlemler farklıdır. Eğer teknik bir sorun oluştu ise bu durum ile ilgili inceleme yapılabilmesi için support ekibine yazmanız gerekmektedir.

Sizden her ihtimali değerlendirmenizi ve oyun ayarlarından bonus kutularını göster ayarının açık olduğunu denemenizi istiyorum.

Bende bir çok kez NPC imha edilmeden önce 4-4 haritasında imha oldum ve tekrar gemimi tamir etdim, NPC'nin imha olduğu yerden kutumu aldım. Sizden sorun oluştuğunda Almanyadaki teknik ekibe durumu iletebilmeleri için support ekibine video çekerek göndermenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.

Support ekibi ile ilgili yaptığınız iddia için teyit istedim ve bildirmeliyim ki, bu iddia asılsızdır. Arkadaşlarınız size eksik bilgi vermiş veya sizi yanıltmış olabilir.

Son düzenlenen: 25 Şubat 2019
  11. etkinliğe son 1 gün kalmıştı işim vardı giremedim oyuna sırf sizin bu iftira tarzı itamlarınıza karşın video programı indirmiştim vaktim olmadı çekmeye. Ben söyleyeceğimi söyledim daha da güvenim kalmadı support ekibine. Oyunda hatalar var bunun için sizleri suçlamıyorum lakin böyle davranışlar sizleri küçük düşürür aklınızda bulunsun. Oynamaya da hevesim kalmadı sağolun çok yardımcı oldunuz oyun buglarınızı çirkefçe savunarak iyi günler kolay gelsin ...

Aydın_36 bunu beğendi.
  12. forumda olsun supporta olsun anlatamıyorlar sonra böyle şeyler oluyor bak 2 şubata DOSUPERSUNDAY diye kod gelmiş yeni öğreniyorum bide 7/24 oyuncuyum yetersiz çok şeyde o kadar para yatırılıyor işleri düzgün yapılmıyıcaksa ne diye oyunu kişiler sahipleniyor halen bıraksın başkası geçsin o daha iyi hale getirir

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Elimde sadece forum düzenini sağlamak için gerekli yazılımsal destek mevcut. Bu nedenle oyunda oluşan sorunların tespiti ve çözümü için sizlerden gelen geri bildrimlere büyük bir ihtiyaç mevcut. Lakin sizlerin sözlü anlatımlarını, Almanyadaki teknik ekibe iletmek ve çözümünü istemek kolay olmamaktadır. Bu nedenle sizlerden video çekerek görsel bir kanıtı support ekibine göndermenizi rica ediyoruz. Bu sayede teknik ekibe görsel olarak sunulan deliller ile sorunun çözümünü çok daha rahat talep edebiliyrouz.

Eleştirilerinize her daim açığız, takıma katılarak sevdiğimiz bu oyunun çok daha iyi hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

(C*)ZALOĞLU(C*)T.C bunu beğendi.
  14. the_flood

the_flood User

1-burdaki en büyük sorun aslında bağlantı problemidir.Sizlerin burdan gelen soru,öneri,şikayet vs. her ne varsa DO merkezine ve support tarafına iletişimindeki ve gelen cvp yada iyileştirmenin gecikmesidir. Eğer bu bağlantı hattını daha hızlı hale getirebilirseniz emin olun sorunlar daha hızlı çözüme ulaşacaktır.
    ( örn. şamandıraya tıklanma sorunu en başından beri olmasına rağmen 1 haftada düzeltildi)

2- bunun yanında mrk. birim ayrıca daha detaylı bir bilgi paylaşımı yapabilir diye düşünüyorum. bu da sizin bizlere daha detaylı cvp verebilmenizi sağlar. oyuncular da kafalarındaki sorulara cvp alabileceklerdir.

15. Viraaa

Viraaa User

bana son gun dustu dostum hecate...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.