plutus deneyleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve newcode tarafından 13 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. newcode

newcode User

plutus deneyleri ilerleme seviyesini 50.000/50.000 e getirdim 1 tane npc atom bombası diye bir şey verdi bu ne işe yarıyor ikinci sorum yeniden başlamak için 15 k uri istiyor bu uriyi verince yine aynı ödüllerimi alıcam

2. 2. soruya cevap evet yine aynı ödülleri alırsın. 1. soruna gelince onu bende merak ediyorum. Acaba sürekli olarakmı kalacak yoksa bir kereliğinemi kullanılıyor. Eğer bir kereye mahsus ise o ödüllerden sadece seprom mantıklı.

3. newcode

newcode User

aynen bide en yüksek puanı o istiyor sadece bir kereliğineyse anlamsız olmuş ki öyledir zaten

4. KARBONAT50

KARBONAT50 User

50/50 olmadan sıfırlanmıyomu buu ılerleme nasıl sacma gereksız bı etkınlık olmus

5. n e işe yarıyor sondaki şey birisi açıklasın lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2019
  6. 20 dk. bir çıkıyor, 150-200 kişi kovalıyor, tıklayabilirsen yaratığı pc nin kasmasından ne yaptığın belli değil, 2 saat tırmaladım 50 puandan başka birşey yok, 4-4 de yaklaşamıyorsun bile klanlardan, verdiği ödüllerinde puanları çok yüksek böyle olursa tüm etkinlik boyunca 3-5 tane ancak elde edilir, onurumla patlarım bu eziyete katlanmam valla.

7. bır etkınlık yapında adam gıbıolsun ya resmen mılletı oyundan sogutmak ıcın elınızden gelenı yapıyosunuz

zaten oyun lagları yuzunden mıllet oyuna gıoıremıyo sızde tam oyun agırlassın ıye etkınlık yapıyosunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2019
  8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Lütfen buradan etkinlik rehberini inceleyiniz. Şu şekilde ifade edilmiştir;
    NPC Nuke ise şu şekilde açıklanmıştır ;
    Görüldüğü üzere bu da bir teknolojidir ve kullanıldığında bitecektir.

İyi forumlar.

9. O zaman eziyet resmen bu. Sürekli kalsaydı keşke :(

10. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

20dakikada bir etrafına 6 kere olacak şekilde 10saniyede bir 100k hasar saçan bir teknoloji kendisi saçma daha iyi bir ödül veya farklı bir teknoloji getirilebilirdi kalıcı olması çok saçma olurdu böyle birşeyin çıkartılmasıda saçma

11. Hecate çıkmıyor. Vallaha sıkıldım. Dahada uğraşmam. Size kolay gelsin. Cubikon candır :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.