Plutus Etkinliği Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve →ĐΣŁI∙28∙™← tarafından 14 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar bu etkinlikte hızlı yapmak mı lazım ayrıcak katlayıcı almak mı lazım tam anlamadım bilen varsa yazabilirmi

2. katlayıcı çekmiyorsun hızlı yapmak lazım herşeyden once gemin elit olmalı 9dk civarı en az yapman gerek

3. Merhaba,

Uzay geminizin gücü ne kadar yüksekse o kadar kolay yaparsınız. Kolay ve zor olarak iki seçenek mevcut. Eğer çok güçlü bir geminiz var ise zor olana atlamanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

4. titans___

titans___ User

benim gemide seprom vardı üstüne 2 gün atmadığım için 8000 civarı seprom vardı kapı yarı olmadan seprom bitti kapıyı ilkinde yaptım bugün ki olmadı ekstra yaratık gelyor boss olana sıkarken dondu kilit patladım alt tarafı bir oyun da hani gemi ful pro 16 lvl bo3 ler 16 lvl kalkan ve dp i güçlendiricileri var argesi 40 da bu gemiyle olmuyorsa hani 9 senelik oynadığıma göre de bu oyun da ki bir kapı vs ler de zaten acaiplikleri yazsam biri yok öyle bir şey diyor hani mod falan olsa eyvallah nerenin profu yok diyor mouse gitti bu nasıl bir şey kutu var alcam gemi duryor bakyom birisi almış alsın da gemi tıkladığım yere de gitmyor gelde buraya düşündüklerini yaz yazarsam ban yerim vs lerde bot kullanmak nedir sen mi oynuyorsun yoo bilgisaar programı oynuyor sade dünya para yatırıp rütbe yapyorsun tırışka botla vs e yapan oyuncular desem mod kızar yalan mı söyliyim oyuncu denir mi bunlara ben demiyorum diyen var o kişilerinde akli dengesinden şüphe ediyorum bu benim görüşüm fikri özgürlük vardır umarım oyunda yazımın silinmesi fikrimi değiştirmez.

VELİBİNALİ bunu beğendi.